Gift med en duracellkaninOk, ja... det här är alltså då MOI! Idag riggade jag med hjälp av pappa igång lackverkstan på jobbet och satte igång. Pappa behövde hjälpa mig att komma igång med att blanda färg och för att veta vilka slangar som skulle till vad osv. Hela jäkla konkarongen av skydd, kläder och sprutor var med mig. Såg ut som en tjock alien men vad gör det? Bara man är skyddad, färger är farligt skit om man inte är rädd om sig. Jag har en jäkla massa som ska tillverkas nu så då gäller det att tänka snabbt, effektiv men SNYGGT. Det bev väldigt snyggt måste jag säga, jag var däremot väldigt ful. :) Min pappa är en superhejjare på lackering, vet inte om han tyckte att hans dotter var det? Vet i alla fall att han tyckte att det vart väldigt bra till slut.


Svettig, flottig och jäklig åkte i alla fall och träffade dessa härliga
människor. Husbandet och Milobebis. Det var glass på torget som
gällde. Milo låg mest på dom varma stenarna och tyckte det var
mysigt. :) Knäpp-unge ;)
Min älskade älskade sötis unge!


Godkväll bloggispuppor! Jag hajjar inte hur sent jag är vaken nuförtiden. Vi går inte och lägger oss innan 12 någon kväll, snarare framåt 1-2 tiden. Det är ju helt sjukt!! Det är verkligen JAG som är vaken så länge, det är ju absurt! Men det gäller att vara glad så länge det vara. Sedan komer höstmörkret och Nina snarkar innan klockan pruttat 8 liksom. Så Husbadet, njuuut av lite sällis nu! :)

Jaha, jag har jobbat som en get idag! Jag har lackat och lackat, fina pappa visade hur jag skulle gå tillväga så nu går det undan istället för att handmåla alla. Sen mötte jag som sagt upp familjen på torget. Idag kom mamma hem från Finland oxå så ätnligen fick jag träffa henne och kramar på henne igen. Hon har varit borta över 5 veckor så hon tyckte att det var väldigt skönt att komma hem. Jag förstår henne faktiskt. Vi hade en mysig kväll därute..

..jaha, nu sitter husbandet på motionscykeln. Blir helt ärligt så jäkla arg på hans energi. Jag vill oxå orka kasta mig på motionscykeln klockan 11 en måndagkväll. Finns ju liksom inte på kartan!! Va?? Jag ligger i soffan med halvöppna ögon och vill typ gosa ner mig under en filt. Nämen Duracellkaninen cyklar 2 mil liksom, SNAAAAAAAAAARK!!!! Jaja, jag får väl ta igen det med en morgonpromenad imorn och komma in hurtig som en jävla nybakad bulle och ba hoppa i sängen och tralla att "Nu är det en ny hääääärlig daaaaag!!!!" Jag har gått som en idiot i flera timmar, styrketränat värsta passet och nu vill jag göra 178 bakåtvolter här i sängen!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback