Åt helvete som slutar bra förhoppningsvis!



Det här är den jag pumpar på med 3 dagar i veckan. 5 i morse körde
jag igång. Det är skitjobbiga övningar och man känner verkligen att
hela kroppen får sig en jäkla omgång alltså, husbandet var med i
morse, ja så mycket har orkade alltså! :)



Den här har jag oxå tänkt mig att ge mig på. YOGA är bra och jag
behöver det säkert i mitt hektiska stressliv man lever emellanåt.



Pilatesövningar för magen. Det som är bra här att man väljer själv hur
hårt man orkar köra. Jag har typ obefintliga magmuskler så jag börjar
lugnt för att sedan öka.



När man sedan har svag magmuskulatur så innebär det oftast en stark
rygg trodde jag, men så är det alltså inte.
Sådär ja, det här är mina DVD:er som jag mörschar på med just nu.
Det är den uppe i toppen som jag ska köra nu i några veckor, sedan
ska jag variera varefter. SKITBRA och funkar kanon för mig just nu!



Trodde jag skulle bjucka på rosiga kinder efter min
promenad på bilden men det uteblev tydligen.


Ok, nu jävlar. Nu har jag nått den där väggen, den där "går inte ner i vikt som jag vill" väggen. I morse var måttet rågat när jag tjuvställde mig på vågfan och den visade + 1,2 KG! SAY WHAAAAAAAAAAAAAAAAT???? Husbandet fick höra en sån jävla harang därefter. Jag vet att han typ ber till gud nuförtiden när han hör att jag tassar ut i badrummet för att ställa mig på vågen. Han hör hur det har gått bara på sättet jag kliver av vågen.

Allvarligt, jag har inte fuskat en fucking jävla sekund! Nåt är det som inte stämmer. Nånting är helt åt helvete tydligen för man bara KAN inte gå upp 1,2 kg utan att ha fuskat ärlset av sig. Jag har ju inte ens PMS, däremot ägglossning om nu det kan ha med saken o göra!? Men allvarligt, HUUUUR mycket suger det inte nu?! Hur mycket vill inte jag dra ner på ICA och kasta i mig 2 semlor på raken och peka ett stort jävla finger åt hela LCHF grejen?! Gissa?


GRÄNS!!!

Nu har jag i alla fall tagit mitt förnuft tillfånga och GOOGLAT fenomenet.
Hittade en så jäkla bra artikel, skulle kunna säga VÄRLDENS bästa artikel för mig just i detta nu. Du hittar den -------> här. Det här var exakt vad jag behövde läsa. Det fenomenet jag nu varit med om är alltså inte alls ovanligt. Det gäller att fortsätta och hålla käften på sig. Det här kommer att ordna upp sig och balanseras så småningom, men jag får inte sluta.

Nu har jag varit så "smart" så jag mätt mig och tappat 7cm!!!!! i midjan på drygt 3 veckor! Men bara 3 kg på vågen. Ok efter viktuppgången är det inte längre 3 kg. Dock så läste jag att man helst ska väga sig en gång i månaden för kroppen kan bete sig just såhär.... Ja, alltså ni som är intresserade och kör LCHF och känner att det suger emellanåt, läs artikeln! Den är skitbra!

I varje fall så tränar jag ju som fasen nu! Jag kör styrketräning 3 dagar i veckan och sen promenerar jag nästan varje dag, de dagar jag styrketränar tillåter jag mig att hoppa över ibland. Men som idag är jag precis hemkommen från "lämna Milo på dagis" promenaden + att jag styrketränade i morse! Programmet är RÅBRA och jag har träningsvärk från helvetet! Jag går ingenom hela kroppen på knappt en halvtimme. KLÄRT!!

Så om ni som jag kämpar och tycker det går trögt. GE för fan inte upp nu. Det är bara att mosa ner skallen och fortsätta som om inget hänt! På fredag är det vägning och jag hoppas att min våg i alla fall är lite snällare än den var i morse då den var på väg ut från badrumsfönstret!

Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

7 cm i midjan, det är ju skitbra!!! Stirra dig inte blind på vågen, den säger inte hela sanningen. Du vet "muskler väger mer än fett" :-) Bra jobbat!!

2011-01-26 @ 12:58:11
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: A

7 cm! Wow, det är ju skitmycket!

Önskar jag hade mätt mig istället för att väga mig så mycket.

Jag hamnar lätt i något slags våg-tvång och väger mig varje morgon. Och pekar det då uppåt (om än så lite) så påverkar det mig negativt hela dagen. Sjukt, jag vet. :(

Ska genast in och läsa artikeln du länkade till.

Igår hade jag första riktiga skit-dagen sedan jag började lchf:a 4 januari. Var bara sugen på ALLT "förbjudet" och sur för att jag inte "fick" äta semlor, godis och mackor.

Idag känns det lite bättre!



Keep up the good work! Och FAN vad duktig du är på att träna!

2011-01-26 @ 13:09:08
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Nina: Ja, jag får väl försöka "tänka om" när det kommer till cm istället för våg! :) KRAM och tack!



A: Ja, jag känner såååå igen mig i det du skriver, jag är på pricken likadan! Misströstar om jag väger mig varje dag, förbannar mig själv varje gång! Nää... hoppas du läst artikeln, jag fick ett lite annat tänk faktiskt! KÄMPA på du oxå, KRAM

2011-01-26 @ 15:24:57
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: cecilia

Om du tränar all den där styrketräningen och har träningsvärk från helvetet :) så är det ju självklart att du inte går ner i vikt för tillfället. Du bygger ju muskler! De är tyngre än fettet men tar mindre plats på kroppen. Har du dessutom träningsvärk så betyder det ju att dina muskler håller på att byggas upp för fullt. Vågen är en överskattad grej. Använd dina kläder istället för att veta om du är i form. kör hårt!

2011-01-26 @ 16:22:01
Postat av: Elin

Vad roligt att DVDerna kommer till användning! Du är skitduktig och 7cm i midjan är ju skiiiitbra!

Sen jag började tänka mig för har jag tappat nästan 5kg. Glömde att mäta mig. Gjorde det för första gången förra veckan och har minskat 2 cm så här långt. Däremot ser jag och känner på kroppen att den ändras. Gör det du med och SKIT i vågen!

Kram

2011-01-26 @ 20:42:30
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback