Ge mig en ATTRACT!



Vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Just nu står en sån här ganska så högt på min önskelista. I morse var det seeeegt att ge sig ut på promenaden. Det tog emot så jag ville gråta en skvätt men jag paltade på mig kläderna och gav mig ut i kylan. Det som är svårt är att veta hur fan man ska klä sig varje dag. Oftast blir jag för varmt klädd, inte kul och svettas som en häst efter bara 10 minuter. Kan ju inte klä av sig heller, typ lämna jackan på backen och fortsätta är väl ingen vidare idé!

Sen är det ju så att jag är rädd oxå. Jag försöker gå där det är upplyst och befolkat. Men det ÄR inte så många ute och far vid fem halvsex på morgonen. Möter jag sedan någon som ser lite suspekt ut så sätter hjärtat igång och slå fort och jag knyter nävarna och tänker att jag ska slå så hårt jag kan och sen springa så fort jag kan.

I morse klurade jag verkligen på hur jag skulle få råd till en sån här. Det var ju synd att pengarna man vann hade "viktigare" håll att stoppas i. Det skulle ju ha vart så FETNAJS med en sån här hemma. Det skulle bespara mig så himla mycket. Men.....

....vad är väl en bal på slottet! :( Jag intalade mig oxå på morgonens promenad att det var så JÄVLA BRA med frisk luft, att det var MYCKET BÄTTRE än att stå inne på ett band och gå. Ja, så... då har jag intalat mig själv det!

Kommentarer
Postat av: Madde K

Du har ju helt rätt i att det är mycket bättre med frisk luft än att stå inne och gå och tänk hur kul kan det vara efter ett tag att gå på ett löpband??? Haha, ska jag säga som inte går alls ;)

Du är iaf superduktig och modig!!



Kram kram M

2011-01-31 @ 15:42:27
Postat av: Annas inspiration

Hoppas att en sådan snart står hemma i vardagrummet hos dig :-)



KRAM

2011-01-31 @ 17:13:07
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: A

Ibland önskar jag också att jag hade en sån. Då skulle jag gå samtidigt som jag kunde kolla på något bra på tv. Fast vi har ingen plats att ha en sån på.

Har du kollat Blocket och Tradera?

2011-01-31 @ 18:09:38
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Åsa

Snart,snart,snart är det ljust ute och varmt så då kommer du inte vilja ha ett sånt band! Tänk så skönt att gå ut i en tischa, tunna brallor, solglajjer och jympadojjor! Fåglarna kvittrar, gräset är grönt och blommorna blommar! Snart min vän, alldeles snart är vi där! Bara 4 månader kvar!!!! :(

Och då är det typ 2 (!!!!!) månader kvar till sommaren är här på riktigt och det var väl då vi skulle vara smala va??? Vi skulle ju gömma oss bakom en lyktstolpe på torget...PAAAAAAANIIIIIIIK!!!!!!

2011-01-31 @ 18:11:41
Postat av: Heli

Sån vill jag oxå ha!!

Ska se till att vi gör ett litet "gym" nere i vårt blivande spa/relax-rum ;-) Då kan jag gå ner och träna varje kväll när jag lagt Ida och ta med babywatchen...

Har inte riktigt kommit igång med LCHF-maten, men jag tänker ändå på vad jag stoppar i mig och hur mycket. Får min dagliga promenad vid lämning på dagis och därifrån till jobbet...ca 30 min blir det totalt.

Kram

2011-02-01 @ 08:46:57
URL: http://idrottsgatan.bloggplatsen.se
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback