FÖRLÅT & TACK








Ok, här går man och tjurar och känner sig deppig! Jag beklagar mig genom min blogg och pyser ut lite luft som behöver pysas ut, jag gnäller och jag muttrar.......... och vad händer?????

PLINGPLONG!

Jag går och öppnar dörren. Där står Elin med en underbar bukett med vita tulpaner (i love) och ett gäng med träningsvideos. Ämen, va???? Tårarna trängde fram och jag blev totalt överväldigad av denna helt underbara gest.

"Ja, jag tänkte jag skulle svänga förbi och muntra upp dig nu när du verkar vara så nere" kvittrade Elin. "Träningsvideosarna använder inte jag, men ditt Wii Fit är ju trasigt så ta dom här så länge" fortsatte hon!

Elin, tack snälla. Åh vad du gjorde mig glad ända in i hjärteroten. Vilken fin människa du är..... kortet i blommorna fick mig att gråta!!

I samma sekund kommer Alexandra upp på en liten fika. Vad har inte hon med sig då? Tre underbara buketter tulpaner!!! Fast Alexandra var totalt ovetande om mina tjurerier då hon inte läser mig blogg. Men tänk vad rätt hon träffade.
Dessutom har Alexandra skakat om mig lite idag. Hon har bitschslappat (inte bokstavligen) mig i ansiktet och fått mig att vakna ur min deppo dvala. Hon är bra hon jäntan. Hon vet hur hon ska få mig på andra tankar och faktiskt få mig att fatta vad jag sysslar med. FOKUS Nina säger Alexandra och jag lyder minsta vink! JEPP det gör jag. Så nu ska jag ta mig i kragen. TACK Alexandra för att du väcker mig och får mig att inse vart jag är på väg!!!

Sen kom husbandet hem med en bukett igår.....

.... så vem är jag att gnälla. Underbara bloggisar som lyfter mig, underbara vänner som peppar mig och så en underbar man som älskar mig fast jag är labil som ett gammalt troll!!!

FÖRLÅT & TACK!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka härliga vänner!! och mannen såklart :)

2011-01-22 @ 05:24:36
URL: http://annaadanirsvardag.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback