Eight hour cream





Låg i sängen i helgen och testade min nya iPhone,
här kan ni se dom där berömda torra fläckarna!


Godmorgon torsdag och godmorgon bloggispuppor! Har ju nästan glömt att berätta för er att jag fått en ny iPhone av min man. En iPhone 4, det var en förlovningsdags present. Gissa om jag blev glaaaad?!

I alla fall så låg jag och tog bilder och tänkte jag skulle visa er när jag får mina fläckar i ansiktet. Har nämligen en sån period nu och jag vet varför, det är för att det är svinkallt ute och min hud torkat ut totalt. Jag har fortsatt att använda CLINIDERM produkterna, dock så har det varit så att det inte hjälpt riktigt nu när fläckarna kom på allvar!

SÅ i måndags tänkte jag att nu JÄVLAR ska jag få bort dom. Jag har detta problem VARJE ÅR, VARJE VINTER... så på kvällen i måndags efter jag tvättat ansiktet tog jag mitt Elizabeth Arden eight hour cream stick och kleta på fläckarna, sedan hade jag den vanliga ansiktvården uppepå. På morgonen redan så kände jag en stor skillnad. Nu har jag kört det varje kväll och idag har jag bara liiiite kvar på höger sida i ansiktet. WOOOOW! Jag har ju ALDRIG hittat nåt som hjälpt. Då har jag verkligen kletat på ALLT, dyrt, billigt, vaselin, helosan... allt! Jag vet efter min tävling att ni var några som hade samma problem, så jag tipsar om detta! Vilken grej. 38 år tog det att hitta ett hjälpmedel.

Eight hour cream är GRYMT, det hjälper ju mot allt! Den finns att köpa HÄR bla. Där får man även läsa om berättelsen bakom eight hour cream. Den innehåller petrolatum, en hudlugnande beta-hydroxy i en av dess första kosmetiska användningar och E-vitamin. Namnet "Eight Hour Cream" kom till tack vare en av Elizabeth Ardens lojala kunder som använde produkten för att vårda benen på sina barn och "åtta timmar senare" så var huden bra. Milo har lite problem med torra fläckar så nu ska jag prova den på honom oxå!


Kommentarer
Postat av: Ewa Svensson

Kanske skulle vara något för mig att prova.....

2011-02-17 @ 09:11:19
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Jaaa Ewa! Har du inte provat det än så tycker jag absolut du ska testa.... bra skit vettu! :)

2011-02-17 @ 09:24:00
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Huset

Så jäääävla snygg på bilderna !! Puuuusss !!

2011-02-17 @ 09:58:24
Postat av: jama

Det värsta är ju bara att den luktar skit! ;) JAg har en jättebra handcreme fr Body shop mot mina torra händer. Kanonbra!



Kanske borde testa denna i fejset. Jag blir så torr på näsan. Annars har jag tendens till lite fet hy. Både torr o fet - skitjobbigt! Har problem överlag med min hy o att hitta bra grejor! :( Just nu har jag kört med Clinique som jag köpte på Kicks i Bålsta, rätt starkt är det dock....vete tusan. Får så lätt finnar.



Fin är du trots dina "fläckar" som jag inte ens ser!



:)

2011-02-17 @ 17:24:56
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Fläckarna syns lite dåligt på sättet jag tagit bilderna på. Men dom ÄR jättetydliga när dom är dåliga.... Morr för fläckar!



Jag har oxå clinique, den hjälper dock inte mot fläckarna även om den är bra för övrigt. Anti age produkter är annars väldigt uttorkande...



Kram

2011-02-17 @ 17:31:40
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Maria Johansson

Mina barn kallar salvan för "supersalva" :) Den är grym och särskilt Elin har problem med torr hud så den har vi kört många, många gånger. Så himla bra!

Kram Maria

2011-02-18 @ 10:38:12
Postat av: Fru P

Shit va TUNN du ser ut!!!!!

2011-02-21 @ 10:13:29
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Maria: Ja, BÄST är namnet!



FruP: TACK.. men bilden bedrar nog en del, än finns det mycket hull o ta av! :)

2011-02-21 @ 14:00:24
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback