?


Igår åt vi lunch på Wickmans. Denna är min favvosallad. Kyckling, feta, bacon, wasabinötter och vitlöksdressing. MUMMA!






Efter förskolan blev det en tur till lekaparken. Vi köpte med oss lite festis och gott, sen var det bara till att börja lajja. Vädret blev ju fantastiskt igår på eftermiddagen så det passade ju bra med lite lek.


På väg upp för rulltrappan till IKEA. Titta på min gubbe. Han är så FÖÖÖÖRKYYYYYYLD och det är ofantligt synd om honom.


Nya IKEA är ju så kanon. Det är gigantiskt och ALLT finns. Det förra fattades det alltid grejer ur sortimentet då det inte var ett så stort IKEA. Nu kan man hitta ALLT and i just loooove it!


När vi varit på IKEA så försökte vi tajma in hämtandet av stor son. Han hade fotbollsträning. Dock så kom vi hela 40 minuter för tidigt så där satt vi som töntar och väntade. Lite av en morsas liv det här. Logistiken haltar lite än och vi har inte vant oss, men det kommer väl.


Den här bilden tog jag på Husbandet igår kväll. Han satt i soffan med 2 stora papperstussar för att få stopp på allt snor som rann. :) Det är nog Milo som smittat både Elliot (som oxå är förkyld) och Husbandet. Får se om jag klarar mig. Vi diskkuterade detta igår, jag tror att jag har en del immunförsvar kvar sen stora barnen var små och drog hem alla baciller.


I morse var jag ute på en powerwalk. Kunde inte springa i måndags då Husbandet hade innebandyträning och igår hann jag inte då vi gjorde vårt besök på IKEA. Fick bli en promme i morse. Vad vackert det var alltså. Kolla in dimman längre bort. Kändes så räscht i luften i morse, bara 9 grader varmt. BRRR!


Passerade dessa skönheter på vägen. Kon till vänster spanade in mig hela vägen. :) Det är oss kossor emellan det! :)




Lite suddiga promenadbilder måste vi ju ha med. Passerade tennisplanen som jag hoppas att vi kan utnyttja någon dag. Tennis är ju så jäkla kul och framförallt jobbigt. Snacka om rumpvärk man får när man spelat tennis.


Först och främst så konstaterar jag att det inte finns nån enda i hela världen (av dom som läser min blogg) som känner igen sig i inlägget som jag skrev om att vara nojjig inför behandlingar HÄR.
Jag måste verkligen vara konstig konstaterar jag vidare och kanske måste gå en kurs. Att övervinna din nojjighet inför behandlingar, finns det någon sådan? :)

Annars så jobbar jag vidare. Jag prickar av min veckoplaneringslista en efter en. Det känns alltid skönt att pricka av en punkt för det brukar oftast handla om flera dagars arbete. Herregud, idag är en sån där dag när allt är lite mycket. Det är mycket på agendan, det är mycket som ska roddas därhemma. Som tur är har jag kloka vänner och att ibland räcker det bara att få ett klokt mejlsvar från en vän och man blir faktiskt genast mycket bättre till mods.

Gotta work, hörs snart igen!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Det var bra gjort, att få med sig en FÖRSKYLD KARL till IKEA ;)

Jag lyckas knappt få med mig alls, inte ens frisk!

2011-08-25 @ 10:09:03
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback