Svenska Hollywood fruar


Kollade ni på Hollywoodfruar igår? Detta är Newyorkfruar som gick på TV tidigare. Nu har Gunilla blivit värvad till Hollywood fruar då hon flyttat till L.A.


Om ni inte kollade så har jag gjort en liten recension på programmet igår.

Jag bänkade mig som sagt framför Hollywoodfruar igår och fick, inte bara en gång, ta fram skämskudden! OH - MY - GOOOOD! Helt ärligt så undrar jag lite över denna Gunilla? Driiiiiver hon med oss eller är hon sådär på riktigt? Jag försöker alltid att hitta godheten i människor. Att hitta det där speciella som gör att man tycker om en människa. Med Gunilla vet jag inte vad jag ska säga, kan man forma programmet så till vida att man får uppfattningen av att hon är totalt VIRRI-VIRRI-KOOKOOOOO! Jag blir rädd för Gunilla. Är hon ledsen eller förtvivlad? Är hon aggressiv? Jag får ingen koll, jag blir bara förundrad och tror att hon driver.

Agnes Nichole..... OBSERVERA: Säg för helvete inte bara Agnes för då går hon "NUTS". Hon blir vansinnig och tycker att du inte har något i hjärnan när du glömmer att använda Nichole oxå. Hon och kvinnan hon har delad vårdnad av hunden med känns så sjukt oäkta. Hon kramar henne men det känns som hon i själva verket vill dra en dolk i ryggen på henne.

Maria Montazami i träningstrappan. HAHAHAHAHA.... ämen fy fan vad jag skratta. Hon är ju så skön så man svimmar. Tänk när den tatuerade snubben dök upp och sprang uppför trapporna 7!!!! gånger och hon försökte hänga på. Maria levererar varje gång! Henne behöver man aldrig bli besviken på.

Den sista Hollywoodfrun, som jag glömt namnet på, är kanske inte den roligaste chefen att ha?! Fixa kaffe, det är för varmt, det är för kallt, fixa kaffe, hämta det, gör det...... Assistent-jäntan ska ha CRED. Enormt med cred för att hon står ut!

Programmet ser ut att ha fått en elakare ton. Det är inte det där hjärtliga, lite korkade sköna... utan nu känns det som att det är lite vassare. Kommentarerna är rent ut elaka och knivarna i ryggen haglar. Ska bli intressant att se utvecklingen av programmet.

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej hallå.. Håller med dig fullständigt - Gunilla var verkligen skrämmande på alla sätt, besatt dessutom av hennes dotters karriär, inte mänskligt anser jag.. Allt bra idag hoppas jag, med mig är det superduper bra..:) Kram på dig..

Ps.. Kanske ses nåt härute i Fj-100, lovar att stanna och snacka lite om jag ser dig när jag åker genom byn..;)

2011-08-23 @ 09:30:49
URL: http://smastadensvardagsliv.blogspot.com
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja men visst är hon läskig. Jag blir rädd för henne... som att hon plötsligt ska flippa ur.Allt bra här med. Ja, stanna till och morsa om du ser mig. Du jobbar precis i närheten av mina svärisars hem så det är inte alls omöjligt att vi springer på varandra.KRAM

2011-08-23 @ 09:52:11
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Johanna

Håller oxå med, Gunilla är så där läskigt leende och kontrollerande. Totalt besatt av dottern som enligt mig inte ens kan sjunga pinsamtHennes köttbullar igår då??? ryser "Åh jag tror de kommer älska mina köttbullar" (Mmm säkert säger jag)Den enda som är värd programmet är absolut Maria, underbar personlighet och utstrålning löööve

2011-08-23 @ 12:18:57
URL: http://grynisen.bloggplatsen.se
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja läskigt leende var en bra förklaring! :/ HUA!

2011-08-23 @ 13:24:59
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Skämskudden användes flitigt hemma i vår tv-soffa också! :D

Gunilla alltså! Hon vill verkligen framstå som rik och lika "fin" som de andra. Men huset var ju lite halvskabbigt (med den andra fruarnas mått) och maten hon bjöd på!!! Köttbullarna ska vi inte ens snacka om.

Och sen de där laxslamsorna med en tandpetare i! Hahaha!

Ser fram emot att följa den här säsongen också.Och den lilla assistenten till Isabel (tror jag hon heter). Stackarn! Hon såg verkligen inte glad ut, förutom när hon drog i med ett sånt där jättefejksmajl.

2011-08-23 @ 15:54:29
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: jama

Jag såg det!!! Äntligen nån annan som gjorde de. De på jobbet hade inte gjort det. Och shit, jag satt o bokstavligt skakade på huvudet framför tv:n för det känns ju helt galet sjukt emellanåt. Hon Gunilla som sagt. Vad är DET för nåt?!?!?!Maria va ju skön när hon skulle beskriva hur man gör rumpövningar, sära på benen...haha, hon är underbar!Agnes NIIICOLEEEE - ah men asså, seriöst! Och hennes polare med hunden...ena stunden "darling åhh, puss puss du e så fin" och så nästa såg de ut att kunna slå på varann!! Fattar mig inte på. Otroligt falskt!Isabelle Adrian är det du menar. Jiiiisus. Va jag skämdes när hon körde med assistenten. Och den där tävlingen, tjejen som låg på sjukhus med missfall "halllååååå har man tid att läsa bloggar dååååå". Ja men give me a F***N break! Där hade ju assistenten istället hjärta att redan ha utsett henne.Ja galet är vad hela programmet är. Och du har rätt, helt klart en råare o mer tjejigt elak ton.Ser fram emot måndagkväll dock :)Tjingeling!

2011-08-24 @ 19:58:02
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback