Fläskisjoggen är HÄR!


Ingen återvändo! Det är dax.... jag är mogen, jag har funderat, stött & blött. Jag är redo för den här delen av mitt liv. Fläskisjoggingens tid är HÄR!


Ok, hörrni, jag ska börja nu! Jag ska låta fläskrumpan dunka upp på ryggen för varje joggingsteg jag tar. Jag ska låta kisset rinna längs benen. Jag ska låta fläskpattarna skumpa där innanför det dubbla sport BH:arna. Jag ska pusta, frusta, spotta och kanske kräkas. Svettas floder och bli pionröd i fejjan. Jag ska ba låtart hända. Men HÄNDA ska det.

Jag har tyvärr inte inhandlat några nya par skor ännu, jag fyller år på torsdag (har jag redan sagt det?;)) så då kanske man *host host* kanske kan få ett par nya! :) Jag måste i alla fall ha nya då dom andra sjunger på sin sista vers nu. Vill faktiskt ha bra skor då jag vet att det hjälper mot höftont, knäproblem och fotskavanker. Jag har kört med dåliga skor tidigare och kan inte säga att man känner typ JIPPIIII inför varje löpning då, det gör man väl kanske inte ändå men ni hajjar. Det blir inte direkt bättre av att man får ont och massa probs direkt i starten. Detta ska ju byggas upp nu, den här joggingvanan. Ni vet så man blir sådär euforiskt jävla skithurtig. Man kan bara inte leva utan sina joggingrundor. Ådrorna står som råttpittar ut från kroppen för att man är så inihelvetes jäkla vältränad. Man har en vilopuls på 32 och tar 4 andetag per natt för att flåset är som ett jäkla maskineri alltså.

Så jäkla mycket jogging skulle jag vilja bli. Återstår att se hur det ska gå till men...... prova, det ska jag! Nån som hänger på????

Kommentarer
Postat av: Therese

Ha ha, låter bra! Själv har jag just tagit fram ett par nya joggingskor ur ett skåp för träning inomhus, tänkte blogga om det idag men det fick vänta. Jag är ju skadad så någon jogging går tyvärr inte för mig. Visst hade vi tur med Hugo. Kul att du följer med oss vidare, kram

2011-08-15 @ 14:34:17
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Träning inomhus har jag kört. Skitbra och skitbehändigt. Jag tror på det....



KRAM

2011-08-15 @ 14:36:12
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Go Nina! Go Nina! Go Nina! (kör Ricki Lake-dansen)

Önskar jag gillade att springa - men nää, det är kört.

Inte ens på den gamla goda tiden när jag var vältränad (stenåldern?!) så gillade jag det. Powerwalks är grejen för mig, och sen funderar jag faktiskt på att gå på aerobics på F&S till hösten. Gillar ju när det blir nästan lite dans-aktigt och jävligt svettigt! :D



Apropå min bild: Flera foton och så har jag gjort en animerad gif (jag har använt Adobe ImageReady, men det finns säkert massa andra program att använda).

2011-08-15 @ 15:00:08
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: ulrica

Njae, jogga är det lite för många kilon kvar på kroppen för att jag ska orka med tyvärr.. men dagliga raska en-timmes-promenader är jag igång med, plus att jag kör step-up på mitt Wii Fit 30 minuter varje kväll.



Drömmen är att klara av att jogga, för det ser underbart ut, men jag njuter av promenaderna också :).



Heja dig!!

Kram Kram

2011-08-15 @ 16:45:26
URL: http://www.fotografulrica.se/blog
Postat av: Nina - Glamourmamman

Haha, du är underbar :-) Heja dig!!!



Kramar!

2011-08-15 @ 18:54:42
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Haha

Jag vill SÅ GÄRNA hänga på

men jag är inte redo...;)



Att det ska vara så satans svårt att skaffa sig nyttiga vanor eller hur?!! jag veet ju hur pigg jag blir när jag rör på mig, som en ny människa ändå hamnar motionen längst ner på listan...man är ju verkligen KNÄPP på mer än ett sätt!



Kramar

2011-08-15 @ 20:20:02
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback