Mysdag!



Min lilla höstpojke i en lövhög som vi precis krattat ihop! Tänk vad kul man kan ha i en sån här. SJälv har jag träningsvärken från helvetet av krattande, ska fortsätta på Lördag så jag hoppas jag är hel till dess! :)

Vi hade en sån mysig eftermiddag/kväll hos min mamma och pappa igår. Vi lekte på gården, krattade, hoppade och sprang i löven, tog en promenad (Milo gick alldeles själv), tittade på flygplan månen och alla fåglar, åt god mat och sen däckade min rödkindade bebis.

Husbandet var iväg med jobbet igår kväll. Jag snickrade lite ute hos mamma och pappa och blev kvar hela kvällen. Kom inte hem förrän efter 10. Det som börjar kännas i min maggrop är att jag längtar lite till landet. Jag vet inte om det bara är nåt övergående men det har pyrt ett tag. Bodde på landet när jag var 18, med ett ex, det var sådär. När man är 18 ska man inte bo på landet. Den tiden har satt lite spår i form av att jag vägrat landet. men nu när man börjar bli äldre så känns det inte alls så dumt längre.... Det skulle vara superhärligt. Inte för långt utanför stan bara, då får man ju nippran tror jag. Lagom långt. Dock så är vi nog inte riktigt överens om detta jag och husbandet är jag rädd. Hmmm.... kvinnlig list som får avgöra den saken! :)

Nu ska jag bebe mig ut på min morgonpromenad!

Puss ♥

Kommentarer
Postat av: Husibandis

Underbar bild !! Love !

2010-10-15 @ 15:24:34
Postat av: Annas inspiration

Förstår om du längtar till landet, vi bor som du beskriver på ett ungefär.



Bilden på sonen är jättefin :-)



Va rädd om dig

kramis

2010-10-15 @ 16:33:57
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Anonym

Å jag som flyttar till landet!!!!

Längtar som en tok efter huset,vette tusan vad det är men jag har känt så starkt för detta ställe sen jag såg det o då va det inte ens till salu,nu e det äntligen vårt!

Flyttar in februari och jag har fått hönsen som bor i hönshuset så nu ska jag bli hönsmamma oxå :)

Förstår din längtan,jag blir lugn i själen när jag kommer dit,klart du ska övertala husbandet man kan ha både och,bo på landet men ändå ganska nära staden Good Luck!

Kramar/Garbo

2010-10-15 @ 19:02:32
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback