Vem är DU?



Denna tisdagmorgon vaknar man tidigare
än tuppen lagt sin morgonfis ens en gång.
Den startar dock fantastiskt när jag går in
och ser min statistik från igår!! Vad hände?

Godmorgon bloggläsare! Hoppas ni haft en skön natt och fått vila er i form för er härlig tisdag! Min tidag består av jobb, lite skjutsande av ungar och lite ivägskickningar av beställningar! Själv sov jag som en stock innan klockan blev halv 9 igår kväll. Förra veckan var en krävande vecka med planering för fest och sedan den stora festen på lördagen. Man har inte varit så tuff dessa dagar. Mörka ringar runt ögonen och allmänt risig skulle jag vilja sammanfatta det hela med. Dock så har vi fått otroligt fin feedback på vår fest och det hela blev väldigt lyckat. Tyvärr så har jag inte fått fatt på några bilder ännu då en utav festdeltagarna ska lämna över ett USB minne till oss med alla bilder. Men självklart får ni ta del av dom så fort dom landar i mina händer.

Ja, som sagt, vad hände med min statistik igår? Blev sååå glad när jag kikade in statistiken denna morgon. Mina läsare har vuxit ganska så mycket de senaste månaderna, varför vet jag inte. Det har känts jättekul att fler valt att kika in här med jämna mellanrum och det är så stimulerande att det är så många som vill följa mig och min familjs vardag här på bloggen. Känns fantastiskt att vårt "svensson" liv som egentligen inte är nåt flashigt överhuvudtaget kan vara kul att följa. Jag skriver ju mycket för min egen skull, men självklart skriver man för er som följer oss oxå.

Kan bara minnas tillbaka på när jag sitter i bilen BLÅ av smärta på väg till BB när jag skulle föda Milobebis. Värkarna kommer med 4 minuters mellanrum och husbandet kör rejält snabbt. Jag säger åt honom gång på gång att han inte behöver köra så fort, det är lugnt, har är inte på väg ut än! Jag sitter där och tar värk efter värk, plötsligt tittar husbandet på mig och så säger han med svag röst:

"Gumman, ska du inte försöka mobilblogga lite, jag kan ta bild på dig!"

Haha, är inte det lite smått fantastiskt?! Men just den meningen sammanfattar det hela litegrand. Jag blev inte alls arg, tvärtom tyckte jag det var bra att han påminde mig. Jag hade så många som spänt följde min graviditet och mina sista dagar innan Milobebis föddes att det kändes som att man måste delge och berätta att nu var det dags. Finns att läsa om just det inlägget långt ner på den här sidan!

Vad som hände just igår vet jag inte, men vad kul!!! :))) Välkommen hit om du inte varit här tidigare! Man blir ju helt klart lite nyfiken på vilka ni är som är här inne hos mig. Hur ni hittat hit, gamla som nya läsare?
Kan ni inte vara gulliga och berätta hur ni hittat hit? Var ni är ifrån och gärna om ni bloggar själva?! Och var det nåt speciellt ni fastnade för här inne hos mig.... BERÄTTA BERÄTTA! Du får vara anonym om det känns obehagligt att "outa" sig själv!!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad roligt med mycket besökare :)

Såklart man blir glad och gladast blir iallafall jag av alla kommentarer!

Jag är här inne och läser och kommer att fortsätta med det, gillar din blogg :)



Ha en bra dag!

Kram Cissi

2010-11-16 @ 06:58:35
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: maria

Här kikar jag in för första gången :)

kikar runt lite här på din fina blogg...



Ha en underbar dag !

Kramar Maria

2010-11-16 @ 08:41:44
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Cian

Det är jag :)

Man har ju hängt här i några år liksom bah!

;)

2010-11-16 @ 09:10:53
URL: http://vildingsbravader.blogspot.com/
Postat av: Madde K

Här är jag igen ;), har hittat hit genom T. Knutsson och du vet ju redan vart jag finns :)

Vi ses ikväll!



Kram M

2010-11-16 @ 09:42:12
Postat av: Johanna Viksell

Jag hade också en riktig topp för några dagar sen?!? Undra vilka alla är...ja jag läser ju din blogg men det visste du väl redan ;)

2010-11-16 @ 19:00:15
URL: http://fruviksell.blogg.se/
Postat av: pezze

hmm.. jag minns faktiskt inte hur jag hamnade här... tror det var via ngn annan blogg men vems..

vetefan...

men varför jag återkommer hit nästan varje dag e att jag fastnade helt enkelt för din blogg.. för tycker ni verkar så coola o sköna typer som har en skkiiiitttttsöt son (så klart e dina stora barn oxå söta, men inte på ett bebis sättet om du hajar vad jag menar :)



ha en skön kväll

Postat av: Mia J

Jag hittade ju dig på FL när vi gick med magarna i vädret :-). Gillar dig , gillar det du skriver om , HUR du skriver... Jag har ju t.o.m stalkat reda på dig på Fejjan ;-). Sedan har vi ju kära Onebuying som gemensam nämnare...



Kram

2010-11-17 @ 15:00:27
Postat av: Anna S

Hittade hit från Anna Starwoman :)

Kommer hitta tillbaka.

Kram

2010-11-18 @ 00:02:11
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback