Jag hinner inte ens raka muffen!



Min nya ljushållare. Alvar Aalto heter designern och gör designen åt IITTALA. Denna
ljushållare fick jag av min kompis Alexandra. Hon är så himla generös, ger bort en sån
bara så huxflux. Älskar såna presenter.... älskar!

Jaja.... jag sitter här och har tagit mig lite tid för min blogg. Jag skulle behöva äta men jag prioriterar faktiskt inte det just nu, jag vill prioritera bloggen! Har jag nåt viktigt att skriva om då? Näää.... egentligen inte. Bara mitt liv i största allmänhet. Att jag numera är som alla andra svenssons som stressar till jobbet, jobbar, kommer hem, bränner på käk, slöglor i soffan och så är det en ny dag igen. Fint så, inget konstigt egentligen men jag hinner inget annat? Ska det vara så? Här satt jag nyss på toa och kliade mig under armen, nämen.... va?? Typ en halv cm långa hårstrån under armarna *SPYYYYYR*!!  Jag hinner INGET!!! Jag vill ju träna, umgås, ta en kvällspromenad, gå till lekparken med Milo, bada i badkaret, färga håret, klippa tånaglarna, raka muffen, benen och armarna!!! Säg mig mina vänner? Hur hinner ni med? Hur strukturerar man upp sitt liv så att man hinner NÅT annat än just det jag sysslar med nu? Är det tänkt att helgerna ska vara fulla av sysslor som man inte hinner i veckorna? Men vila då? Det där när man inte gör nånting, bara är....

Alltså fortsätter det såhär kommer jag att förbli fet, jag kommer att ha en hårväxt likt chewbacca och ha en riktig råttfärgad kalufs! Ok...jag gick upp 5 i morse och färgade håret faktiskt. Men på riktigt, är det grejen nu elle???

HILFE!!!




Kommentarer
Postat av: pangis

Jadu..Hur fasen hinner man?? Jag bestämde mig för "en nyttig sak om dagen". Dvs bortsett från maten.. Kan vara att vattna blommor, tvätta ett fönster, planter om en blomjävle som dött för länge sen eller sätta på en tvättmaskin alternativt stryka en skjorta eller vika lakan. Då sliter jag inte ut mig men får en sak gjord varje dag.. Ibland kanske man måste göra två saker men jag vägrar stressa sönder mig för "jobbet" går i allafall inte ifrån en. Sen tror jag på att en kväll i veckan ska du ägna dig en stund åt dig själv, lite egentid, om degt så bara är för ett par timmar men annars sliter du ut dig och det är det inte värt! Pöss!

2010-05-04 @ 22:09:54
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!

Man hinner helt enkelt inte, men jag antar att det är så det ska vara. Livet består av val och vi måste hela tiden prioritera det som vi tror är bäst för oss, oftast så väljer vi dock det motsatta alternativet. Vi hinner inte göra allt, men om alla han göra allt.. då skulle ju alla vara likadana? Fast vardagssysslor måste man ju iofs försöka klämma in någonstans också.. haha djupa tankar det där..



Ha en bra käll!

2010-05-04 @ 22:20:27
URL: http://entrevista.blogg.se/
Postat av: jama

Haha, välkommen till kaoset...typ! ;-)



Man hinner inte med. Får försöka prioritera. Och TA SIG lite tid för det man tycker behövs prioriteras som mest just då. Ibland sig själv, oftast de andra! Usch, emellanåt lipar jag åt allt, eller älskar livet. Jäkla berg-o-dalbana.



Peppigt värre, förlåt. Men jag förstår dig.



Kram från en annan hårig typ

2010-05-05 @ 10:48:22
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback