SMINK SMINK SMINK

Ja jävlar i min lilla låda, man har blivit en arbetare igen! :) Allt känns så jäkla spännande och som att jag riktigt suuuuuuuuger i mig av allt jag ska lära mig nu. Det är en del papperarbete of course men inget som kommer suga musten ur den kreativa och säljande sidan av mig!

MEN... nåt jag inte vetat är HUR FANTASTISKT faktiskt KICKS ÄR!! Det här låter som värsta säljblogginlägget.... hehehe, men allvarligt. Jag har väl inte varit någon jättestor besökare utav KICKS hittills. Det kan bero på flera saker, en stor anledning är nog att jag inte har något KICKS i min byhåla. Här finns Åhléns typ....

För det första är det få ställen i Sverige som bjuckar på bra utbildad personal när det kommer till sminkbutiker överlag. OKEJ, Åhléns inne i city i sthlm verkar de flesta sminköser bakom det exklusiva märkena veta vad dom talar om, men bredden på kunnandet i en KICKS butik är fan kanon! Det finns alltid en makeup artist och en hudterapeut i butiken. ALLA ska veta typ ALLT om produkterna, och det mina vänner är inte LITE produkter! Dessa varumärken finns i min butik!



Det är härligt när man kan stå för det man jobbar med, ja... alltså, när man säljer sånt man själv brinner för är FINFINT!

Vet ni vad som mer är så najs??

♥ Jag får kliva upp varje morgon och göra mig i ordning!
♥ Jag måste klä mig någorlunda schysst varje dag!
♥ Man småäter inte i nåt kylskåp när man jobbar!
♥ Man får spruta ut idéer om ditten och datten!
♥ Man får prata med vuxna hela dagarna!
♥ Man får träffa massa nya människor!
♥ MAN TJÄNAR PENGAR!!!

Idag fick jag faktiskt beröm för min sminkning! Hihi... antar att man anstränger sig lite såhär i början! :))) 

Här har ni sminkningen!

 


Kommentarer
Postat av: Sussa

Jag ska villigt erkänna min avundsjuka i ditt kunnande gällande smink.. :(

Ska ta till fasta med ditt tips o testa mig fram nu ;)

Är även avundsjuk på att få jobba med det man brinner för, det jobb jag har fast anställning på känns för tillfället bara bra för att det är "en FAST tjänst" :(

Men vad kan jag söka aom typ inte kan något speciellt, inte har någon specifik utbildning..



Hmm, nu ska jag klura hela dagen lång på vad man gå för kurser/utbildningar när man ända är mammaledig så att man lite senare i tiden kan söka sig något annat ;)



Vill bara fråga var du gick din make up ytbildning någonstans, du har ju sminkat mig så jag vet ju vad du kan ;)



Kram och än en gång GRATTIS till ett kanonjobb!!

2010-03-16 @ 09:28:51
URL: http://cirkusgott.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Nina

Du känner inte mig,hittade hit genom pendelilska.

Otroligt bra blogg du har, har gjort några av de recept du har bjukkat på , kanon.

Nu när du har börjat jobba med smink undrar jag om du har lust att rekommendera någon bra mascara? Det finns ju en uppsjö, svårt att välja. Tack och grattis till jobbet!

2010-03-16 @ 09:35:40
Postat av: Ewa

hej Niinis!! Håll tummarna för mig ikväll är det vågen som gäller. Jag kommer att gå upp i atomer om jag inte har någon viktminskning denna gång. Det var ju 3 hg + förra gången....Hur går det för dig med vikten? Ha en super härlig tisdag/Kramizz

2010-03-16 @ 13:11:43
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: jama

Åhhhh va kul med sminktips! Nåt jag tycker är jobbigt med ögonskugga är bara allt "klägg" som lägger sig i....globlinjen(?) heter det så... efter en hel dag. Suck. HAr köpt nån creme på Make Up Store som ska motverka sånt men tycker inte den funkar nå värst. Ni har inte det märket förresten? Det finns i Kista, me like (jobbar inte långt därifrån). Däremot hemma i min håla (där även Fru P bor you know) så har vi ju faktiskt Kicks sen några år :) Fast det jag kan tycka är att det är lite dyrt, jag köper t e x samma hårfärgning för 30 spänn mindre på ica som ligger mittemot :) Man är ju lite snål liksom ;)



Låter som du fått JOBBET med stort J - hääärligt!



Kram



PS. Jag mailade förresten dig mitt lösen o så häromdan.

2010-03-16 @ 18:59:11
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Nina

Sussa: Vet du, det är GULD värt att brinna för det man jobbar med. Det är helt fantastiskt och jag känner mig som sagt så lyckligt lottad! Ta en funderare på vad du vill göra med ditt liv.... gör det. Det är värt att kanske satsa lite pengar på det för att det ska ge dig nåt i framtiden. Jag gick min utbildning på International Make Up Center. Det är Make Up Store som står för den. Den kostade då... 45 000 kr men var värd varenda spänn!! Kolla på mig idag... hade aldrig fått tjänsten om jag inte hade haft utbildningen! Finns ju så många utbildningar man kan gå oxå... hudteraput, massör... you name it! MEN, man måste brinna för det. Annars är pengarna i sjön! KRAM



Mascara tips kommer längre fram! Ska florera ordentligt imorgon! :)



EWA: Lycka till idag... jag har gjort mitt viktinlägg precis! KRAM KRAM



Jama: KANON att du mejlat lösen... har inte kollat den bloggen på några dagar men ska göra nu! Ja... just såna saker som hårfärger och sånt man man ju lika gärna köpa där det är billigare... Det som är coolt är att de flesta i kicksbutikerna är så kunniga vad gäller alla "billiga & dyra" märken... det är få butiker som kan erbjuda det! Servicen ska vara tipp topp... jag ingår inte i samma region som er by så jag vet inte vilka dom är eller hur det funkar där. Det är bara vissa butiker som har Make Up Store.... jag diggar oxå dom, är ju liksom utbildad där! ;)

Tipsar om det där med klägget i globlinjen längre fram!



PUSS & KRAM



2010-03-16 @ 20:16:22
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback