BIG PANTIES

HELLO there PUPPS!

Ok, andra dagen på jobbet, konferens hela dagen och den  har varit mycket givande. Känns som denna början kanske var den bästa man kunde få. Idag har jag träffat alla butikschefer i min region.

Omställningen är total. Jag har ju liksom glömt det här med att jobba. Hur var det man gjorde? När var det man gick upp på morgonen? Vadå, ska man ta fram kläder varje dag? Jag HAAAAR ju inte ens kläder!!! PIUUH! Jag är fan helt slut och det är tisdag... OOOOKEEEJ! Intrycken haglar in och det gäller att vara på skaft hela tiden. Sug in allt man får veta, lära känna, förstå vad alla pratar om hela tiden. MEN... återigen, det är STÖRTKUL!! Jag kliver upp på morgonen och är lika glad som ett barn som ska bli bjuden på glass på dagis, eller fyller år t.o.m. En får ju hoppas att det håller i sig! :)

Jag skulle lagt till vikten igår men vet ni??? Paint... som jag gör mitt viktogram i funkar inte. Jag kan inte öppna fanskapet!! Så hur gör jag nu? Jag vill ju ha en sån tabell ju.... SUUUUUG RÖÖÖÖV när saker inte funkar! HATART!

Men... änyway... om nu nån följer mig i min viktresa så var denna veckan ingen höjdare. Kände redan i söndags att min kropp börjar snacka P-M-S!!! Den jävla skiten kommer och tar mig känner jag så smått. Det blir värre och värre och jag sitter invid kylen och dregglar mest hela kvällarna, jag öppnar skafferiet och kollar ifall nu inte en råttjävel smugit dit en godispåse eller nåt?! Blänger ilsket på stackars husbandet. Svettas, sväller, muckar, blir arg för allt.... BLA BLA BLA! Fan så less jag blir påt. Men men, nu ska detta pågå några dagar, jag måste hålla mig och så kommer jag likt förbannat gå upp 2 kilo som jag alltid gör vid mens.

VIKT NU!!!!
Jag gick i alla fall ner 0.3 kg denna vecka så det ska vara sammanlagt 3.5 kg ner nu! BLÄÄÄÄ... känns ju helt ruttet liksom. Känns som 3.5 kg skulle kunna vara att man är blöt i håret liksom. Eller att jag inte har trosor på mig. Ok tänker nån nu... she´s got BIG panties! Men.. det har jag inte. Hahaha, jag fick en rolig syn framför mig nu! AJa...11.2 kg kvar. Kommer det nånsin bli typ under 10 kilo eller? FUCK!!!! Måste orka hålla i motivationen... och jag säger såhär. Får jag mens nu i dagarna så skiter jag i vägning på måndag. Det kommer bara trycka ner mig så jag hoppar det och satsar på nästnästa vecka.
Kommentarer
Postat av: Ewa

Jag hade minus 1,0 idag Tjohoo!!! så det blir. 2,4 kg på 4 veckor...ganska lagom takt. Nu kämpar vi på......jag har oxå ca 10 kg kvar. Vägde idag 73,1 vill ner till 63 kg. Roliga inlägg du har :-D. Ha det götth / Kramizz

2010-03-16 @ 20:34:54
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: jama

Men 3,5 kg är väl jättebra. Bättre än inget. Tänk 3,5 liter mjölk. Det ÄR rätt tungt! (väger inte 1 liter 1 kg har jag för mig....så jag inte ljuger nu!!)Vad kul att känna sådär inför jobbet. Iofs har jag känt liiite så i höstad då jag fick splitta min tjänst med 50% annat. Men nu är jag sååå trött på det "gamla" o vill foka mer åt det nya jag gör. Känns som andra "går om mig", "favoriseras" mm. Känner mig ibland lite osynlig (så jävla känslig oxå).Och det där med PMS - här har du en till. Har vart rätt grinig sista veckan o igår slog det "röda" till. Kul. Uäk. Och jag är preciiis likadan, mest INNAN, går o kollar i skåpen o tror att det ska ha flyttat in värsta chokladkakan där helt plötsligt. Sen är jag TRÖTT, så in i h-e. Missade Desperate o allt igår kväll, för jag låg i soffan med tunga ögonlock o SOV!! Blir alltid så jädra trött när mensen slår till. Minns inte att jag var så "förr". Jaja....Kul att du kika in hos mig. Visst är mammor bra??? ;)Kram kram.

2010-03-17 @ 16:44:25
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback