Uppladdning och filmtips!

Jaha mina vänner, hur laddar ni upp inför kvällen?! Gör ni som min läsare m&m och går all in och har 3 danspass under dagen? Sitter ni kanske på jobbet och skriver notan att handla till kvällen, står det köttfars och tacoskal på den tro? Sitter ni och klurar på vilket vin ni ska dricka till eller blir det de gamla vanliga rödtjutet som det alltid blir? Befinner ni er kanske på ett möte och kan inte NOOOOG längta till klockan ska bli eftermiddag så man snart får åka hem?

Vad ni än gör så är det snart kväll och dax för LET´S DANCE! Jag taggad?? Näää bara lite... hehe. Jag gillar ju programmet så jag tänker inte sitta här och låtsas. Själv har jag snart skrivit notan för affären. På vår står det köttfärs och tacoskal.... ja lite till står det, sånt som hör fredagkvällen till! Bantandet går så jäkla bra, jag har vart STENHÅRD hela veckan. Tänker fortsätta vara det men lite vin kanske slinker ner ikväll, bara lite.... och sen har jag mörk choklad RASPBERRY som jag ska få avnjuta. Inte för mycket gräddfil och ost på tacosen heller. Nästa vecka hoppas jag att min lilla förkylning som suttit ska vara borta och jag kan börja träna på riktigt igen! Nintendo WII varje morgon och sen en powerwalk per dag är det som står på schemat!

Nähä... jo just ja! Jag såg en film här på förmiddagen eftersom det inte gick så jättebra att städa. Ni som inte sett den.... SEEE DEN!!! I alla fall om ni gillar sköna enkla romantiska komedier. Den var så jäkla bra. Jag skrattade högt, jag grät och jag blev alldeles JÄTTEKÄR i husbandet. Jag blir alltid det när jag ser bra filmer, vet inte vad det beror på men så är det! Mer film åt folket!

Nu sover Milo så jag sätter igång och raketstädar!


Aaaah, en feelgood film, vill se den igen och igen och igen!


Kommentarer
Postat av: Ulrica

Jag har sett The Proposal ett par gånger på Voddler me like :)



Uppladdningen sker på jobbet, slutar halv fem, hem och pyssla ett grattiskort, slå in presenter, åka iväg till svägerskan som fyller jämnt, käkar mat och dricker gott där hela kvällen och tänker nog smyga iväg in i deras sovrum och glutta på Let's Dance... eller så blir jag plötsligt sjuk och måste åka hem i tid :)).

2010-01-08 @ 13:11:27
Postat av: Anonym

Jag har oxå sett The Proposal- väldigt uppenbart vad som ska hände med dock så underhållande :-)

Min favvis är Notting Hill- kan inte räkna hur många gånger jag sett den- men med tanke på att jag kan alla repliker så är det antagligen för många haha.



Vi ska äta Club Sandwich...mums!!!

Kram

m&m

2010-01-08 @ 13:46:03
Postat av: Mattias

Jag och Tina har varit djävligt duktiga med LCHF i hela fem dagar och den enda belöningen i godisväg vi ska ta i helgen är lite 85%ig mörk choklad och nötter är tanken!



The Proposal somnade jag till för nån vecka sen o har glömt kika klart på men gissar att det är en film ni tjejer uppskattar lite mer kanske...



Trevlig helg!!

2010-01-08 @ 14:21:58
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: A

"The Proposal" är jättebra! Dottern och jag såg den i höstas. Perfekt romcom!

Men min absoluta favorit i den genren är "Love actually". :)

Här är det också lite hårdkörning vad gäller mat. Har varit duktig hela veckan jagå! :D

På handlarlappen står det bl a köttfärs. Det blir tacos här med.

Ha en skön fredagkväll och en underbar helg! :)

2010-01-08 @ 14:28:39
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Nina

Ulrica: Haha, ja du får köra den där GÄÄÄÄÄSP, näää Micke nu har jag ont i huvudet och vill hem när klockan närmar sig 8! :)



M&M: Notting Hill.. ååh den är oxå jättebra ju! Den ligger nog oxå topp 5! Clubbmacka, gud vad gott...det äter vi aldrig. Hit med bra recept på det tack! :)



Mattias: Vad duktiga ni är! Jag gillar LCHF, det är bra skit det. Själv kör jag ju pulver nu och sen blir det lite light version av LCHF kvällstid. Känns som det funkar rätt bra, men bara ett tag. Pallar inte för länge, då blir jag knäpp i skallen! Se filmen fast du inte brukar, du blir glatt överraskad. Båda gör fantastiska skådisinsatser här!

TREVLIG HELG TILL ER OXÅ!!



A: Love actually är oxå skitabra ju... fan man glömmder filmerna på vägen känner jag! Haha, en till som ansluter till TACOS FREDAGS FESTEN! Skön helg till er med!!!



2010-01-08 @ 14:40:05
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Jag sitter nu hemma själv med mina ungar... som tyvärr går varann på nerverna just nu... så här inplaneras det bad klockan 6 och sen sängdax för ungarna. Jag ska för första gången EVER se på Lets Dance. Gubben är på väg hem från Gotland och beräknas komma hem ca 23.00 ikväll... så det blir jag, laptopen och pistagechoklad som ska mysa i soffan! Och förmodligen några koppar te!

kramar

2010-01-08 @ 16:04:09
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback