Mamma

Förkylningen sitter som ett lock över hela mig. Jag hör dåligt på vänster öra och jag har snor i hela hjärnan känns det som. Det klickar i öronen och jag har svårt att tro att jag står på en afterski om 3 dagar och tjoar och tjimmar som en frisk person skulle gjort.

WELL... jag kör echinagard som helvetet själv nu och försöker skrämma iväg den här jävla förkylningen som kommit för att förpesta tillvaron!

Idag har jag dock gjort lite ärenden. Jag har vart på arbetsförmedlingen och anmält mig som arbetssökande. Jag är ju det nu och inte längre mammaledig vilket känns helt bisarrt. Dom där nere på arbetsförmedlingen då? Alltså... jag vet inte vad jag ska säga om det egentligen.
Helst skulle jag vilja säga att det är ett gäng tröttmössor som i ett tidigare liv var trädkramare eller aktivister inom greenpeace och kom sen plötsligt på att de skulle bli arbetsförmedlare och ta på sig en tråkig tröja med små blommor på och en kofta över det, sen låta håret hänga i stripor och fortfarande använda sina 27 år gamla glasögon fast man är typ 29 men ser ut som 59.

MEN, jag säger inte det för det är så olika överallt och det är så olika hur alla uppfattar det. :)

Efter mitt besök där som tog 1,5 timme....SNAAAAAARK... så gick mamma och jag och tog en lunch. Mamma följde med och tog Milo under tiden jag satt och blev vägledd av den snälla arbetsförmedlaren. Efter det blev det en tur i olika butiker med mamsen som sällskap. GUD VAD JAG ÄLSKAR MIN MAMMA, det är inte förrän vi varit ifrån varandra ett tag som jag kommer på hur mycket jag saknat henne och hur mycket jag saknat hennes sällskap. Idag har vi haft en jättemysig dag som började redan halv 10 i morse. Jag älskar dom dagarna och jag älskar mamma!!  Mer MAMMA!!!

AJA, nu ska fortsätta knarka echinagard och så ska jag laga lite mat. Mina stora killar kommer hem idag. ÄNTLIGEN!!

PUSS


Kommentarer
Postat av: syster

<3 dom är bäst!

2010-01-25 @ 20:35:30
Postat av: Nina

Mmmmm &hearts

2010-01-26 @ 10:14:42
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback