FORMEXMÄSSAN

På söndag ska jag och husbandet på FORMEX mässan! Jag har aldrig varit där och det ska bli SKITAKUL och se det... tanken och drömmen är att nångång själv ställa upp på den mässan. Måste dit och göra lite research.

Har nån av er nångång besökt den, vad tyckte ni? Är det sevärt? När man går in på hemsidan verkar det vara en jättebra mässa.

Om ett par år kanske man står där med en monter stor som en hangar och kränger tavlor för glatta livet...:)

★ önsketänkande ★


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åhhh vad kul att du ska dit. Jag har varit på Formexmässan tre gånger, senast i höstas. Jag har alltid varit där i jobbets syfte så jag är inköpare på min avdelning. Nu väntar jag bebis om ca 3 veckor så denna gången hoppade jag över (men toksaknar)Det är tokmycket att se där inne, massa inspiration och man vill bara HA HA HA :-)Ha bekväma skor, vattenflaska och ingen stress.Ha det jättekul, är såååå avis!Kram o hej

2010-01-23 @ 10:44:51
URL: http://grynisen.bloggsida.se
Postat av: Alexandra

Jag tror på dig o dina alster, du kommer gå långt gumman!!!Ha så trevligt imorgon, du kommer liksom mig att stortrivas!!! Jag lovar :-)Puss o Kram

Du förresten, var har du köpt skorna du hade i fredags när vi sågs? Så jävla toksnygga!!!:-)2010-01-23 @ 21:22:21
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Nina

Johanna: Ledsen nu... jag ska inte åka idag eftersom jag är förkyld! :( Stackars mig!!! Det får bli nästa gång... KRAMAlexandra: Ja som du ser här ovan så är jag ju tokförkyld så det blir till att kurera sig på hemmaplan idag. Hmmm... i fredags? Ja, vad hade jag för skor på mig.. jag har helt glömt bort vilka jag hade?? FILÅT! Hur såg dom ut???KRAAAAM och vad najs det var att få ses!!!

2010-01-24 @ 06:03:22
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Nina

Nämen.. nu kom jag på!!! I fredagskväll ja...NELLY!! Världens bästa ställe att köpa skor på!PUSS

2010-01-24 @ 06:04:19
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback