Jag har nåt att berätta!

Med risk för att bli totalt jäkla idiotförklarad tänkte jag berätta vad jag börjat med nu! :)

Hahaha, tillåt mig skratta lite åt mig själv. Ja, ni har ju fått hänga på i diverse viktkaruseller här på bloggen och eftersom det är en ÄRLIG blogg så är det lika bra att jag är ärlig med min viktminskning oxå! Det som är lite glädjande är att jag definitivt inte gjort allt i bantningsväg helt i onödan. Kan säga att från att jag började seriöst med min viktminskning så har jag faktiskt tappat 11 kilo så sååååååååååååå fasligt knäppa kan ju dessa metoder inte ha varit. KRUXET med metoderna har bara varit att det varit så lätt att fuska med och så lätt att tappa motivationen.

Sååå, efter en hel del funderande här hemma så har jag kommit fram till en sak!

JAG SKITER IT!!!

Nääääää, skoja bara. Det gör jag verkligen inte. Våren är på ingång även om det är svårt att tro det med tanke på att vi har 4 meter snö utanför dörren. MEN den ÄR det! Med våren kommer oxå perioden då vi alla ska klä av oss succesivt. BLÄÄÄÄÄ... ja i varje fall som jag känner nu! MEN, jag vill inte känna så den här våren. Den här våren ska det vara annorlunda. JAG ÄR FAST BESLUTSAM och så jäkla FED UP på att känna som jag gör med kläder och mig själv.★VIKTVÄKTARNA★

ska göra sitt 2:a seriösa intåg i mitt liv. Jag har varit med ordentligt 1 gång tidigare och det var efter jag fått Elliot. Jag tappade 14 kilo på 16 veckor och det var inte ens svårt. Någonstans på vägen har jag liksom glömt bort viktväktarna! Det finns ju så många andra metoder nuförtiden och man villas lätt med i olika såna här grejer utan att kanske ta en funderare över vad som funkar för mig! Nu när jag testat det mesta så vet jag! Det funkar inte för mig... jag måste få äta ALLT. Om än inte mycket men jag måste få äta allt, annars känner jag mig en aningens psykstörd när jag inte FÅR äta pasta eller potatis, jag känner mig psykstörd när jag inte får äta en smörgås på morgonen. Sen behöver det inte vara en rostmacka men ge mig ett grovt bröd på morgonen så spinner jag som en katt! Eller knäckebröd.... vilket underskattat bröd!

Nu har jag kört hela den här veckan och jag skriver noga i min lilla bok över vad jag äter hela tiden. Nu är det största problemet att få i sig alla points varje dag! Fan man får faktiskt äta så mycket och jag som är van att tänka att inte äta så mycket blir genast lite förvirrad. Jag kommer att vägas varje måndag. Jag väger mig hemma och husbandet ska högtidligt stå vid min sida när jag väger mig som en egen liten viktväktar-fröken!

Så, varesig ni vill eller inte så hänger ni på i min viktväktar resa fr o m i måndags. Nu vägning varje måndag elltså och ni kommer självklart få veta hur det går för mig!

Nähä, nu ska jag bränna i ordning frukost! Idag består den av:

* Lätt naturell yoggi med apelsin i.
* 1 stor knäckemacka med färskost och skinka, gurka och paprika på.
* Thé

MUMS!! Sen ska jag åka till mitt gamla jobb och faktiskt "jobba" lite. Hjälpa pappsen med lite grejer blir det. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Viktväktarna är bra grejer! God mat, och som sagt mycket mat!

Det här kommer gå galant för frun!Jobba lugnt idag!

Puss o Kram

2010-02-10 @ 07:46:01
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: ulrica

Jag är fast övertygad om att du klarar det här galant!! Jag gör precis som du, jag gick till VV och så köpte jag allt material jag behövde och nu väger jag mig varje vecka så får Micke titta på och se så jag sköter mig.

2010-02-10 @ 08:32:14
URL: http://ulrica.org
Postat av: mallis in real life

You go girl!!!!Kram.

2010-02-10 @ 08:39:15
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Ska bli kul att följa din resa! kramar

2010-02-10 @ 09:04:46
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Lillasyster Åsa!

Vikt väktarna är bra skit! :)

Har gått dit i snitt var 5:e vecka sen skruttan kom och det har ju inte gått i rasande fart, jo ibland, men jag har ju tänkt så här va. Jag unnar mig lite extra gott ibland för man vill ju leva lite oxå mellan varven. Älskar att äta. Ska vi träffa folk så äter vi ihop, ska vi mysa vid tv:n till Lets dance så äter vi men det behöver inte va trist för att man "bantar". Hatar för övrigt det ordet!För mig har det stått still ett tag men sen i måndgs kör jag vikt väktarna/gi. Funkar hur bra som helst, än så länge!Snart är det beach 2010!!! Gaaaahhhhh!Kram vännen!Förresten, fredags mys snart eller??? Vi fixar chipsen så tar ni hand om dippen! ;) puss!

2010-02-10 @ 10:04:16
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Johanna Viksell (fd Pilkka)

Jag var med för några år sen och de papprena sparade jag så nu kör jag bara hemma...billigare så ;) Lägg gärna ut tips på goda recept, det behövs lite inspiration för man kör gärna fast i samma spår. Jag har ett recept på en grym viktväktarlasagne om du vill ha? Kram

2010-02-10 @ 13:11:00
URL: http://fruviksell.blogg.se/
Postat av: Åsa!

Aaaameeen kul att jag kom ihåg att ändra från lillasyster sen jag skrev i syrrans blogg!!! HAhahaha. Det ska ju såklart bara vara Åsa så att ni inte funderar! ;)

2010-02-10 @ 13:47:17
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Nina

Hihi... ni är väl för underbara allihop! Ingen som idiotförklarat mig utan bara hurra rop och lycka till från er alla!I LOVE U ALL!!!Puss

2010-02-11 @ 07:23:19
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Garbo

Det e bara att säga Lycka till :)

2010-02-11 @ 08:46:54
Postat av: Cian

Du är en inspirationskälla :) jag ska fanimej också anmäla mej till VVpöss

2010-02-11 @ 09:11:12
URL: http://cianmillan.blogspot.com
Postat av: Mattias

Får även jag önska stort lycka till!!! Även om jag fortfarande tror att den absolut långsiktigt bästa metoden måste vara LCHF eller GI men med lite kolisar så lär man ju prova sig fram o hitta den metod som man själv tycker är bäst för sig själv. Jag kör just nu kebab, godis och pizzametoden och den rekommenderas inte!! :)

2010-02-11 @ 12:35:23
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback