Dan Reed och julmyset fortsätter....







NU
Som sagt, minns ni Dan Reed Network? Såhär har han sett ut och ser ut. Min
kompis har lyckats få hit honom på självaste juldagen för en liten intim spelning
för ca 150 personer. Jag är en av de lyckliga som har biljett. Det såg husbandet
till, en julklapp till mig. Själv stannar han hemma och tar hand om våra barn.
Vilken man va?!

Hej på er därute. Ser att det inte är nån vidare trafik i bloggosfären idag. Jag förstår det eftersom vi alla njuter av JUL. VI har haft en jättemysig jul hittills. Igår hos mamma och pappa, hela dagen och vi blev även kvar över natten. Jag fick så bra/fina julklappar, tänk att man är så snäll varje år. :)Stora killarna var där på jullunch och fick öppna sina julklappar, Ellito fick en ny mobil och Thedde en massa kläder från Fred Perry och G Star, båda var väldigt nöjda. Det slutade ju inte där dirket, det ramlade även in pengar, mer kläder och spel till Playsstation och ett extra playstation så dom båda har ett varsitt nu. :)

Julklapparna till mamma och pappa blev en riktig gråthistoria, jag hade nämligen gjort posters med tillhörande ramar. En "därför älskar jag dig mamma" och en "därför älskar jag dig pappa", där hade jag skrivit händelser ur våra liv där kärleken till min mamma respektive pappa speglar sig. Jag läste dom högt och grät som ett barn. HUA, jag är så känslig jag! Jag var dock inte den enda som grät då tårar visade sig hos samtliga! En jättelyckad julklapp. Det blev oxå god mat och så mysigt umgänge med nära och kära, det är inte så mycket som slår det! Thedde var jultomte, HAHAHAHAHA... det blev väldigt lyckat och han var så braaaa! Har givetvis tagit massor med bilder på det som jag givetvis visar er senare.

NU är vi ute hos mina kära svärisar. Det nalkas mat och härligt umgänge här ute oxå. Dom bor så himla mysigt här ute på landet. Vi har köpt såna eldkorgar till båda våra föäldrar vilket gör mysfaktorn desto högre. Den skruvas i detta nu ihop och ska snart tändas här utanför. Ikväll som sagt så går jag på Dan Reeds spelning, TACK kära husbandet för att du fixade det åt mig.

Fortsätt mys jul nu. Hoppas ni haft det perfekt hitills och kanske fått lite roliga julklappar ni oxå.

Kram och god fortsättning till er alla!

Kommentarer
Postat av: Syster

Det var den finaste julen på länge <3

2010-12-25 @ 14:52:54
Postat av: Anonym

Nämen Nina!

Hur coolt är inte det Daaaaan Reeeeed!!!!!

Fuck va coolt!

Jag hade dött!!! =)))))



Kram Garbo

2010-12-27 @ 09:39:44
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback