Dag 9 - Min tro


Dag 9 - Min tro. Ja, detta kräver oxå en hel del efter-
tanke. Vad tror man på och på vilket sätt? Jag radar
upp min tro såhär:

TRO
Jag har en tro..... på någonting. Jag vet inte om jag kan säga GUD om det men det tror jag väl. Jag är absolut inte ateist i alla fall. Jag tror, ja det gör jag. Ibland tror jag att det kan vara skönt att ha nånting att tro på, som att man vilar det tyngsta besluten till något man inte kan rå över. Eller att man har någon att "be/prata" till när det känns som att livet är tungt. Jag minns att jag bad en del som yngre, nu har det fallit bort. Jag tror jag måste ta upp detta igen, jag minns att det många gånger kändes som att meditera, som att bara vara nån annan stans för ett tag. 

HOPP
Det sägs att hoppet är det sista som överger en. Jag tror på det. Jag tror på hoppet, och jag tänker aldrig sluta hoppas själv. Det kan finnas så många olika saker att hoppas på. Går nog inte in mer på det men ni vet.... saker som kommer i ens väg, saker man har som sin vision, att hoppas att det ska gå bra för barnen är en annan sak. Jag kommer aldrig att sluta hoppas.

KÄRLEK
Jag tror oxå på kärleken. Som något livsuppehållande, en livsupphållande kraft. Utan kärlek i våra liv är vi nog väldigt tragiska, tomma och olyckliga. Jag är glad att ha så mycket kärlek i mitt liv som jag har. Kärleken har räddat mig många gånger.... från depressioner, från olyckliga perioder och från sorg. Kärleken är en så stor kraft, och något vi människor förhoppningsvis någon gång drabbas av. 

Ps: Internet fixat... jihoooooo. Jag tror oxå på husbandet, som en riktigt jäkla bra internetfixare! Ds 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback