Dag 19 - Detta ångrar jag



Dag 19 - Detta ångrar jag....

... ska man egentligen ångra någonting? Det sägs ju att man aldrig ska ångra nåt i sitt liv.

Jag kan känna att man ibland ändå kan ångra saker som man INTE har gjort. Däremot ska man aldrig ångra nåt man istället HAR gjort. Det är liksom försent att ångra sånt.

Jag ångrar att jag INTE verkligen levde ut som ung. Jag blev ju ihop med en kille väldigt tidigt och vi var sedan ihop i väldigt många år. Under den här perioden kan jag ibland känna att jag gick miste om en hel del i mitt liv. Sånt där som man "SKA" gå igenom i sina ungdomsår, annars levs det igenom alldeles försent och så blir det hela en aningens patetiskt!
Jag följde t ex inte med på dessa ungdomsresor till utlandet som alla mina vänner åkte på under en period. Det var "Mallis" det var "Kos" och det var "Bulgarien som betades av, jag stannade hemma med pojkvännen jag. Det var många festkvällar med vänner jag tackade nej till och kan känna att jag nog blev lite ensam utav det. Jag menar, visst, vänner frågar många gånger om man vill hänga på. Får man 348 NEJ så frågar man kanske inte mer. Jag var mer eller mindre en tråkig tant när jag var 18 år. Världens yngsta gumma liksom.

DET kan jag ångra.

Men, jag brukar se det som så. Det var nån mening med det oxå, därför kanske man inte kan säga att man ångrar det. Jag hade kanske inte varit där jag är idag om det inte varit så......

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sånt där känner jag verkligen igen mig i,sånt jag borde och skulle ha gjort men det kom annat emellan el snarare jag hade inget val att välja heller om man säger så....



Sen ångrar jag att jag va så jävla präktig!

Jag fan tackade nej till massa snygga boys...o nu e det försent...om man säger så ;) hahaha

Men som du säger,allt har sin mening i livet.



Kram :)

/Garbo

2010-12-29 @ 19:26:33
Postat av: Åsa

Fin bild på dig vännen..



Kram!

2010-12-29 @ 21:08:57
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback