Ladies Night = kåtslag???

Jo, det där inlägget från igår ska jag ta mig an ännu en gång!

Det är så att jag ska på ladies night. Javisst... ni har säkert läst och hört om dessa shower som nästintill gör så att kvinnorna kastar upp sina trosor (jag vet att förra året så kastades det upp BH:ar) på scenen. Där pullorna bultar och kvinnorna får kåtslag. Dom trängs, brottar ner varandra och skäller för att få den bästa bilden.

Dit ska jag på lördag. Jag ska helt huvudlöst ge mig in i denna catfight men hade faktiskt tänkt att behålla både trosor och BH på. Jag tror säkerligen att jag kanske t.o.m kommer att skämmas över dessa galna kvinnor som verkar ha så tråkiga och osexiga karlar hemma så att det totalt tappar fattningen när 3-4 karlar anspelar på sex, sjunger en sång och kanske visar lite hud. Missförstå mig rätt, jag tycker det ska bli SKITKUL att gå på det här, bara det att en del nog blir en aningens hysteriska och kanske tvngar mig att plocka fram skämskudden! Det är en av mina bästa vänner som bjudit med mig på denna tillställning och bara det är hur kul som helst.

Jag har en del erfarenheter av sånt här. Det kallades DAMMIDDAG och det var bara brudar som fick gå. Vår krog i stan hade ordnat det med lite underhållning. Vi tjejer hade samlat ihop hela truppen och bokat bord. På borden stod det ljus som var formade som snoppar, killarna serverade i bara överkroppar, pastan vi åt var snopp-pasta...... det är SNOPP SNOPP SNOPP och allt anspelar på SNOPP SNOPP SNOPP!!

Den här kvällen skulle jag få se en stripp-show för första gången. Det var 80-tals hunken Glen Spove som stod för underhållningen! Han strippade för glatta livet och vi tjejer tappade hakorna, fick kåtslag och nästa överföll den här människan. Jag skyller på hormoner på den tiden....
En annan gång var det en ny dammiddag. Samma tema... ja alltså SNOPP SNOPP SNOPP. Denna gång stod 2 killar för underhållningen. På den tiden tyckte vi att det var de snyggaste varelser man nånsin sett. 2 ifrån vårt damgäng fick gå upp på scenen och tävla. Tävlingen gick ut på att äta en banan så sensuellt som möjligt. Den som gjorde det bäst vann. Nina, som min ena kompis heter (inte jag), smaskade i sig bananen på nolltid. Hon verkligen attackerade den och glufsade i sig den nästan hel. Tuggade och smaskade för att till slut svälja och kasta sig upp och göra segertecknet. Nina hade i sin berusning av dessa karlar totalt missuppfattat. Vi garva så vi ramlade av stolarna och kissade på oss.

Återstår att se om min kompis Maria får gå upp på scenen och delta i en tävling den här gången? Kanske man ska köpa TENA lady till på lördag??






Kommentarer
Postat av: Cian

Glenn Spove....Shit honom hade jag glömt bort..



Fan vad kul...Men kan du inte kasta trosor ändå?

Köp ett par riktiga "bridget jones" och smeta ketchup i bara för att se hur de reagerar!



Hahaha nääää gör inte det....



Pöss

2009-09-22 @ 09:34:55
Postat av: Ulrica

Jag var på båda dom dammiddagarna här i stan och båda gångerna tyckte jag det var enbart patetiskt.. av samma orsak som du skriver... hur kan totalt normala kvinnor bli så töntigt flamsiga och fjantiga så fort några karlar ställer sig på en scen.. fullständigt oförståeligt.



Ladies night-artisterna är solklara som artister, men det här konceptet är larvigt i mina ögon. Släng in lite kvinnliga artister och gör det till en riktig show som man kan ta med sig sambon på, då skulle jag mer än gärna se dom där fyra karlarna på scen.. men stå så där som gamla damer gör och skriker, gapar... pinsamt.



Förlåt om jag låter negativ.. jag gillar artisterns om sagt var, men konceptet känns fjantigt. Jag är dock säker på att du och Maria får en skitrolig toppenkväll tillsammans!!!

2009-09-22 @ 11:21:59
Postat av: EvaLena

Hejsan!!



Ha så jättekul på lördag. Jag var i V-ås och såg dom i helgen som var. Det var JÄTTEbra vi stod på stolarna och dansade tills kärringarna bakom klagade att dom inte såg, men vad brydde vi oss om det vi såg ju bra. Kram

2009-09-22 @ 16:05:53
Postat av: Husbandet

Du får öva troskastararmen på mig ikväll :)

2009-09-22 @ 16:58:23
Postat av: Alexandra

Är säker på att ni kommer få en toppenkväl!!!



Är avundsjuk på dig... hade också velat gå nu i helgen som var, när d va i västerås men ute försent så vi hann inte få biljetter.

2009-09-22 @ 18:17:40
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Mattias

Ha ha, nu såg jag att du också skrivit om det jag skrivit om, fenomenet Ladies Night :)

2009-09-24 @ 11:28:01
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback