I´m not gonna miss it!!

Oh my god...

...ikväll får ni inte missa värsta programmet på TV. Ja, alltså om ni vill garva, sen vet jag inte hur programmet kommer att vara riktat. Det kanske t.o.m blir så att man blir lite avis på deras glammiga liv.
ANYWAY.....ni vet det här nya programmet om "Hollywoodfruar". Jag har sett vinjetten några gånger och får nästan ta fram skämmaskudden när den bystiga vampwannabe tanten säger "Jag tar på läppstift ungefär 50 ggr om dagen". Vänta nu, VARFÖR säger man en sån sak?? Varför har man ett behov av att få tala om att man är en sån stor IDIOT att man har på läppstift 50 ggr om dagen?? Eller när hon säger "Jag lärde mig koka kaffe för ett år sen så nu är jag värsta kaffekokarproffset". Hon är typ lika gammal som min mamma? Varför har hon inte kokat kaffe tidigare? Ämen jag döööööööööööör, såna här program bara måste jag se för att verkligen se att det finns såna här människor på riktigt!!! Dom menar allt på fullaste allvar, och dom är verkligen såna som dom ser ut att vara på utsidan, eller??!

Husbandet kommer behöva gå ut och springa eller nåt, är det nåt han har svårt för så är det just vampiga wannabe tanter som såna här. Hans skämmaskudde kommer växa fast i hans skägg ikväll!! ´Kan vara så oxå att han bänkar sig framför någon av de andra TV apparaterna, men jag kommer tvinga honom att sitta och se det här med mig. Binda fast honom i tårna och sätta tändstickor i ögonen för att han ska kolla... :)


Ikväll kl. 21.00 på TV3!





HOLLYWOODFRUAR


Kommentarer
Postat av: Carin

faan jag missade, somnade i soffan, men som du säger va ere för folk? pinsamt, ska s eom reprisen går...

2009-09-15 @ 04:36:48
Postat av: Cian

OH MY GOD!

Här satt skämmskudden fastklistrad på både mej och maken



Hon Anna Anka var ju värsta bitchen..Vilken pinsam människa...Man såg ju hur alla tänkte lycksökerska om henne..Gubben var ju 70 och dom hade varit ihop i 7 år..tror vi på en endaste sekund att det var kärlek?Ehhh näää va?



Jag tyckte Maria var lite söt faktiskt...Hahaha så fort hon öppnade truten så tänkte jag på Linda Rosing

Men hon var ju gift av kärlek iaf...



Den sista sågg jag inte så mycket av..



Men hörrni vad äckligt smala dom var allihop...yuck yuck!

De såg faktiskt inte fräscha ut nån av dem..Jo hon Maria såg hyfsat normal ut i kroppen



Pöss på dej

2009-09-15 @ 07:05:01
URL: http://galencirkus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tittade oxå igår och den där fru Anka vilken jävla satmara,hon påstår att hon är Herr Ankas ansikte utåt och måste framstå som respektabel men när herr Anka ser denna såpa och med amerikansk översättning så hoppas jag han skickar fru Anka tillbaka dit hon kom ifrån!

Hon gjorde bort sig BIG TIME! En människoföraktande lycksökerska m anorektiska drag och en känslokyla som skulle till o med få min frys att framstå som varm o gosig,fy fan vilken vidrig människa!



Maria var väl inte den brightaste men ganska så mänsklig o lite gullig ändå,inget ont i henne även om det va lite silvstedt varning på hennes förvirrade tillstånd ;)



Den andra Winston el vad hon nu hette,hon hade sin egen karriär att luta sig emot och även om hon va smal så var hon kvinnligt kurvig mer än man kan säga om beniga fru Anka...

Och om man nu ska prata kropp så hade Maria väldiga lovehandles som vällde över jeansen ;)



Kul att kolla på i allafall!

/Kram på dig och hoppas T:s skämskudde inte sitter kvar när han åker till jobbet ;)

2009-09-15 @ 07:57:08
Postat av: Anonym

Alltid glömmer jag!

/Garbo

2009-09-15 @ 07:57:37
Postat av: Fru P

Ja du... jag såg skiten o SKÄMDES!!!! Hade kudden för ansiktet. Alla tre var helt pantade o jag blir alldeles förundrad. Hur kommer det sig att man kan bete sig på det sättet när man är 40+? Herre min skapare.

2009-09-15 @ 14:00:24
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback