Lets talk about anka....

Åh, kan inte vi prata lite Anka??

Jag är faschinerad på ett skräckinjagat sätt av den här Anna Anka. Ok, jag medger att det börjar lite lite tjatigt med allt snack kring henne men jag bara MÅSTE ta upp det i min blogg.

Ibland önskar jag att jag hade lite mer Anka i mig. Ja, alltså...jag vill väl kanske inte bli den bitchen hon blivit men jag skulle vilja ha lite mer skinn på näsan. Kanske vara mer chockerande och mer rakt på sak! Våga smacka till med nåt som kanske ger lite konsekvenser men ändå stå där rakryggad och säga SCREW YOU om nån ifrågasätter eller inte tycker likadant. Jag tycker nog kanske att jag är lite för "snäll" ibland. Det har hänt att jag blivit behandlad på ett sätt som jag inte tycker är "fair". Då är nog jag den som drar mig undan och tänker att aja, då får det väl vara så. Kanhända att ni inte riktigt tror det om den här riviga finskan men så är fallet, helst när det kommer till vänner. Jag skulle aldrig ställa till en scen.. MEN... "bränner" man ett förtroende eller något som har med vår vänskap att göra är man för alltid rökt hos mig. En ytlig vänskap men aldrig nåt mer från min sida skulle det bli.

MEN ANKA minsann.... jävlar i min lilla låda. Hon skulle halshugga dig, spotta på dig och få dig att må riktigt jävla piss tror jag. Undra hur det kommer sig att hon blivit såhär? Är det revanch hon är ute efter? Har hon blivit bränd av nån snubbe som hon nu försöker ge igen på? Hon säger ju att hon inte har någon kontakt med sina adoptivföräldrar...varför undrar man då? Det är väl inget bra...att inte ha kontakt, eller?! Mår hon som en påse skridskor men skulle aldrig falla så lågt att hon erkände det? Om hon skulle bli satt hos en psykolog eller beteendevetare så skulle hon väl brinna av totalt och kanske aldrig mer bli människa, tala i tungor kanske? Analysera kan man ju göra....

....eller så är det bara så jäkla enkelt att hon ÄR såhär. Hon är en svinhårdhudad kvinna som står för vad hon är. Det hon står för förespråkar hon i alla lägen. Hon vågar vägra normen för vad en kvinna SKA vara (hur nu det är), hon skiter väl i jämställdhet men ändå är hon en hård jävla arbetsgivare som kräver 180 % från sina anställda. Sug av din man varje morgon säger hon...ändå sover dom i separata sovrum.

BRR....jag ryser...men faschineras på nåt konstigt jäkla läskigt sätt!!!









Kommentarer
Postat av: Mallis in real life

Hon har nog blivit som hon har blivit på grund av tråkiga erfarenheter, så iskall föds man inte. Tydligen blev hon misshandlad av en tidigare X och jag antar att hon inte tar skit från nån.



Däremot ser hon faktiskt ut att vara cirka 50 bast och borde kanske lägga mer pengar på sitt ansikte än de 100 000 dollar hon redan lägger på sitt yttre.



Jag gillar programmet Hollywoodfruar men min favvotjej är Maria Montazami. Hon finns det inget ont i.



Säsongsavsnittet av Greys är nu på onsdag, den 30 alltså, 21.00!!!



P&K

2009-09-24 @ 11:06:29
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mattias

Fast att hon inte tar skit från nån stämmer väl inte riktigt eftersom hon förmodligen tar det mesta från "han" som betalar bara hon får fortsätta vara lyxhustru.



Annars skulle jag också gärna ha lite mer av hennes rättframhet men absolut inte hennes åsikter :)



Jag tycker också hon ser ut att vara i 50-årsåldern förutom möjligen kroppen..

2009-09-24 @ 11:26:40
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Garbo

Håller med Malliz,Maria verkar snäll o go lite vimsig på ett härligt sätt,Jag ryser av Ankan en riktigt Bitterf*tta som säkert vart elak sen småskolan,kan riktigt se framför mig hur hon styrde o ställde bland sina klasskompisar.

En missunsam typ...

Tror hon har nått allvarligt psykfel,läste chatten m henne där hon påstår att det bara är skådespeleri i serien i normala fall e hon varm och omtänksam kärleksfull och hela familjen sover ihop i samma säng!!!?

Jaha och varför skådespelar inte Maria och Nicole?

Sen ska man väl inte hoppa på folk hur dom ser ut egentligen men hon går ju omkring o tror hon e skitsnygg och att alla vill ha henne!

Ursäkta hon ser sjuk ut m sin beniga kropp och sitt gamla trötta ansikte,finns ingen som helst glädje där.



...Men viss drar hon sin publik,hon upprör ju ;)

2009-09-24 @ 11:27:25
Postat av: Nina

Ja hörrni, vi verkar ha ungefär samma upplevelser angående detta fenomen runt ANKAN!



Jag håller helt och hållet med om att hon ser gammal ut, och så jäkla STRAM! Som att hon spänner hela fejset hela tiden.



Mattias... du sa det ganska bra, ja...antagligen så är hon nog rätt underlägsen mr anka. Så fort hon pratar med han i telefonen så får hon något lent på rösten, är det av tillgivenhet to the master who feeds her, eller är det av kärlek.... hmm!



Mallis och Garbo! Maria är JÄTTEGO... jag ville hoppa in i TV:n när hon sa att hon äntligen fått ostkrokar från sverige. Att hon ville ha en riktigt GUL ostkrok o så mös hon sådär som bara hon kan!!! Haha...

2009-09-24 @ 12:02:41
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Heli

ANKAN ska vara med i både "Skavlan" och "Aschberg" :-)



http://tvbloggen.tvplaneten.se/2009/09/23/mer-anka-i-tv3-och-tv8/

2009-09-24 @ 14:02:34
Postat av: Nina

Ja jag läste oxå det.... det går bra för ANKAN! :)

2009-09-24 @ 14:57:45
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Cian

kvack kvack :)



2009-09-24 @ 19:34:22
URL: http://galencirkus.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback