The best toy ever!!!
Ja det är lite roligt detta. Milos absoluta favvopryl i hemmet är tvättmaskinen. Han kan påå riktigt stå vid den i en timme utan att gå ut från badrummet. Han klättrar upp emot den, tittar in och spanar på tvätten som snurrar runt. Han ÄLSKAR när det centrifugerar.... när tvättmaskinen stannar till för att tömma eller byta program så skriker han högt från badrummet och är riktigt förbannad för att tvättmaskinen inte snurrar.

Att man inte visste det här... då hade vi inte behövt köpa en endaste leksak ju... :) Bara stänga in han i badrummet så är det bara att laja. Docks å måste jag hålla lite koll...han älskar nämligen att äta toapapper oxå... det är mindre bra.

Han har lärt sig att öppna luckan och plocka ur kläder när den är klar. Sen vill han att vi startar upp den igen. Han stänger luckan efter att jag fyllt på med tvättmedel och sköljmedel, sen vrider han på spaken där man ställer in program. Sådär håller vi på, dagarna i ända. Det är väl en jävla tur att man har och tvätta. 1 som rider, 1 som spelar fotboll och innebandy, skolgympa, en karl som spelar innebandy och fiser illa i sina kallingar, en milo som skitar ner 4 klädbyten per dag och så en skabbig morsa som tvättar sina trosor ibland och faktiskt promenerar sig svettig lite då och då. ;) Det ger en hel del tvätt!

LYCKA för Milo!

Kommentarer
Postat av: pezze

åhh.. har lille milo en söt liten silver slips på sig, eller e det sånt som e fastsydd eller en tryckmotiv på tröjan?!?!

fast han e söt ändå... :)

Postat av: Nina

Hahaha.... ja han har en tröja med en tryckt slips på. Den är jätteskön och mjuk i tyget... en perfekt vara hemma body. Vissa kläder duger bra att ha hemma.... andra att ha när man åker nånstans.

:)

2009-11-23 @ 18:29:34
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Åsa

Meja tycker oxå om tvättmaskinen fast hon byter program heeeela tiden så det funkar ju inte så bra här hemma. Alla MINA kläder har krymt, hmmmm måste va hon som ssatt den på 90 grader va!?!? ;)

Konstigt att det bara är mina...Kram på er!

2009-11-23 @ 19:21:10
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej Hej,kikar in och önskar en bra måndagskväll.

Hoppas allt är bra.Påminner oxå om alla tävlingar som är igång nu:http://www.muppsan.com/2009/11/muppsans-alla-tavlingar.html

2009-11-23 @ 20:32:13
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Alexandra

Gud va stor han börjar bli! Han måste växt mycket på längden under kort tid väl???

Söööt som socker är han iaf, charmtroll!!!

En riktig tjejtjusare kommmr han bli;-)Jag kan låna honom, här behövs det också tvättas jäääämt!!!:-)Puss o Kram

2009-11-23 @ 22:27:06
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Nina

Åsa... ha aha, Milo har inte hittat den inställningen än, men snart har väl jag oxå för små kläder! :) KRAAAAAAMAlexandra: Jaa, han har växt jättemycket. Det går så himla fort med allt nu. :) Du får gärna låna vår lilla laundry boy. :)hihi..KRAAAAAM

2009-11-24 @ 08:15:48
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback