Nå överjäkligt obehagligt!

Det finns en sak i livet jag hatar lite mer än allt annat.....

Jag var ute på en liten promenad nyss. Milobebis i vagnen och så kvista vi till affären för att köpa knäck ingredienser och middag. Det är ingen lång bit till affären, en ganska så kort bit, därför brukar jag inte bry mig så mycket i vad jag tar på mig. Jag slänger på mig det första bästa jag hittar och så drar jag bara.

Idag hade jag redan klätt mig. Det var bl a ett par mammastrumpbyxor.... ja dom är sköna att ha hemma, inga sömmar som skaver eller jättetajta gummisnoddar som stryper åt runt magen. Därför använder jag dom...fortfarande.
Slängde på mig jackan, fejkuggs:en och så gick vi. Efter bara några hundra meter så hasar strumpbyxorna ner till knävecken.

Finns det nåt så fruktansvärt jäkla obehagligt som ett par strumpbyxor som hasar ner??? GAAAAAAAAAH, jag kan på riktigt få bryt på det. Hade jag inte haft en trött Milo i vagnen så hade jag lätt sprungit hem och bytt. FY FAN så vidrigt det är.

Har man sen en tjock jacka på sig så är det inte direkt LÄTT att försöka nypa tag i strumpbyxorna för att dra upp dom. Så där gick jag med strumpbyxorna i knävecken och handlade kvällens middag. Tur att jackan är lång så den täckte ärslet på mig.

Nu när jag tänker efter är det sällan strumpbyxor är sköna! Fan... jag tror jag ska kasta dom här åt helskotta nu bara för det....




Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Jag hatar oxå strumpbyxor pga den saken.....=)

Ha en fin kväll!

2009-11-24 @ 15:17:50
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Garbo

...Jo det finns en sak till som retar ihjäl mig vad gäller kläder nä förresten 2 förrutom strumpbyxor i grenen,det e sammetströjor som kryper uppåt och sätter sig som en korv i midjan när man har typ kofta jacka över Gah! blir förbannad bara jag tänker på det...sen trosor som kryper in mellan skinkorna när man går!! vill jag string så köper jag string inte vill jag ha mina trosor i röven som ett streck om jag köpt vanliga heller så det mest överjävliga man kan ha på en o samma dag måste va nedhasade strumpbyxor m fel passform korvande sammetströja i midjan och normala trosor i stringmodell som skaver i röven när man e ute o går!! :-O

2009-11-24 @ 17:53:21
Postat av: Anonym

haha, känner allt för väll igen mej.....min dotter är snart 6 mån och jag har fortfarande mammabyxorna kvar..........

2009-11-24 @ 18:14:22
URL: http://familjenskoglund.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det är verkligen hemskt med strumpbyxor som skaver ner, jag brukar sätta ett par tighta trosor utanpå strumpbyxorna, då hålls dom uppe. Inte så jävla sexigt kanske, men jävligt praktiskt!!!!

2009-11-24 @ 21:16:29
Postat av: jama

Hahaha, guuu´va lustigt att du skriver om detta. Igår hade jag nämligen på mig ett par, som var just, hängiga!!! De är nog för små.. Grenen hängde vid knävecken med andra ord! De var dessutom lite tjockare kvalitét och kjolen jag hade var kort. Så man va ju rädd att det skulle synnas. haha, herregud. Sååå skönt att komma hem o hoppa i mysbrallorna sen.



Tack för omtanken om min farmor. Både ja o nej ang att hon sökt för sin värk. Hon har vart hos läkare några ggr då värken inte blivit bra, men endast fått smärtstillande, som inte visat sig fungera så bra men hon har då inte velat gnälla. Hon är sån, vill inte anses som gnällig osv... Så hon har kämpat på. Vi har sagt åt henne att vi kan boka en läkartid men då har hon velat vänta (min mamma berättade det igår) Man kan ju tycka att läkaren när hon väl var där, skulle ha kunnat vart mera lyhörd. Men läkarvården suger ju för f-n idag! Hemskt.



Kram

2009-11-25 @ 13:15:15
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback