En dag i mitt liv

Tänkte jag skulle visa lite bilder från min och Milos dag igår. Vi var ju på mitt favvofik, ett gammeldax fik med gudagott fika och jättegott kaffe! Jag har minskat på kaffet av nån anledning, vet inte varför med det har bara blivit så. Igår kom jag på att jag drack kaffe för typ en vecka sen så då gled vi in på Tant Gredelin. MUMMA! Mysig inredning är det oxå....




Jag var och lämnade tavlor hos min vän Sofia på Fröken Röd, hon hade kartonger upp till öronen på allt som kommer in till jul! Tänkte att jag fyller på lite till och överlämnade lite "farsdag" tavlor. Titta så fint dom ligger där i hennes fönster. Hon har ett speciellt "pappa" fönster.




När vi sedan gått på stan och lämnat tavlor, fikat och vandrat utan mål blev det dax för Taxiservicen att starta. Javisst... när siste man skulle hämtas vid 17 tiden och visade sig vara försenad till halv sex blev jag lite less. O då såg jag ut såhär!



Ja, en dag i mitt och Milos liv.

Hörrni, idag är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!!!! Jag ska skutta iväg och handla en fredagsbukett sen...... finurlar redan på vad det ska bli! Sen ska jag färdigställa min putfit till morgondagens rockersfest!!!




Kommentarer
Postat av: jama

Där var jag för dryga 2 v sen, på Tant Greddelin alltså. Satt o fika med min kompis i över 2 timmar, latte och en varm macka. Så najs! (UTAN BARN). Vi va faktiskt in på Tant Röd oxå, nu när du nämner det så såg jag ju dina tavlor där. Fina :)



Ha en kul kväll!

2009-11-07 @ 11:34:55
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: jama

TANT!!!!? Fröken skulle det ju stå..hahahaha.

2009-11-07 @ 11:35:22
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback