Förlåt familjen!



Tror jag behöver rikta ett litet förlåt till min lilla familj. Min PMS är äntligen över, min mens kom igår och jag känner att jag fått mitt vanliga humör tillbaka.

Känns som min PMS blivit värre! Kan det bli det för varje barn man föder tro? Det är helt galet.... Den här gången kändes det som jag hade behövt åka o bosätta mig i skogen med endast ett vindskydd till hus och sitta o sura på en sten. Eller kanske t.o.m fultjurat lite. Sådär så snoret rinner och munnen förvrids i en ful grimas.

Det är jobbigt när det känns som man vill strypa nån, dra till en annan på käften, inte umgås med folk eller ens sätta sig i en diskussion för att man är rädd att man flippar. Allvarligt.... vilket jäkla skit vi kvinnor får dras med.

Inte nog med att man svällt till oigenkännlighet, skitit ut en hörnsoffa på tvären 3 ggr...man ska få hängpattar kånkelbär och PMS på det oxå. Är det verkligen rättvist??

STACKARS husbandet, han har verkligen försökt förstå mig den här gången. Jag har verklligen försökt förklara hur man känner och att man faktiskt inte känner igen sig själv när det är såhär. Man går runt i ett aggressivt töcken och muckar med allt och alla. Är lite småsvart i ögonen hela tiden och känner sig allmänt jäkla skitful.

Ungarna duckar bara man går förbi liksom. Katten sitter klistrad på väggen och silverfiskarna i badrummet har för längesen dränkt sig själva i toan.

Men men, några tabletter vill jag inte äta. Finns det nåt, i naturlig väg att göra? Hjälper det med nåt överhuvudtaget. Eller ska jag börja bygga mig ett vindskydd  till nästa PMS?

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Jag har sett att det finns någe på apoteket som man kan köpa som är till just för pms.... kommer inte ihåg vad det heter men kan kolla upp det idag då vi snart ska till apoteket!



kram

2009-05-27 @ 09:04:25
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Garbo

Vindskydd!

Finns inget annat om man inte testar att peta i sig nått lugnande pms:igt ;)

har du som jag blir det värre m åren,jag skulle kunna starta världskrig när jag e igång och trots detta så står maken som ett missuppfattat frågetecken 1 g/månad och undrar WTF????!!

2009-05-27 @ 09:34:19
Postat av: L.

Femal balans heter ett naturpreparat som hjälp mig att få ordning på min hemska PMS.

Det har inte försvunnit helt men är hanterbar!



http://www.naturmedel.org/sidor/femal.html



/Fd PMS-häxa :)

2009-05-27 @ 11:54:02
Postat av: pangis

Hormonspiral kan faktiskt hjälpa, man ska inte behöva må sådär! Det finns ett och annat naturläkemedel med som fungerat bra.. Ja juste det, femal balans som l skrev.. Trösten är att det faktiskt lugnar ner sig runt 40.. alltid något positivt med att bli äldre:-)

2009-05-27 @ 13:00:46
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Fru P

"silverfiskarna i badrummet har för längesen dränkt sig själva i toan"



jag skrattar ihjäl mig... förlåt men du är förjävla rolig...



kan inte tänka mig att du kan bli en sån bitch - du som alltid är så himla go o glad!

2009-05-27 @ 13:29:14
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jag läste en gång för längesedan att sötmandel hjälper mot PMS,..inte för att jag trodde direkt på det då! MEN faktum är att det hjälper något helt OTROLIGT mycket!! Du slipper magvärken, ryggvärken och mår allmänt bättre! Jag tar det alltid ett par dagar innan när jag kommer ihåg det!! Förra månaden glömde jag det och skicka iväg min dotter för att köpa sötmandel, så jag satte i mej en halvpåse på direkten,...och den där irritationen minskade märkbart! Det kostar ju inget att testa, kanske det hjälper lika bra för dej som för mej! Lycka till,....och glöm nu inte bort det, utan skriv upp det i almanackan! PMS är verkligen något som kan förstöra familjesämjan,..och det är ju inte lätt för dem att förstå hur det är för oss som lider av det.

2009-05-27 @ 14:00:54
Postat av: Mattias

Jag vet inte alls om det är något för dig men jag kan alla fall berätta att jag läst om en hel del tjejer med pms som har upplevt förbättring sedan de gick över till den här lchf-kosten som jag börjat med och som Pangis även förespråkat.... Kan ju vara värt att googla lite om det om du vill. Förstår att det måste vara asjobbigt för er tjejer som har det sådär!

2009-05-27 @ 14:23:48
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Tack snälla ni för alla förslag.



A: TACK!



Garbo: Haha, känner igen det där. Men jag brukar prata högt och lågt om det där med att jag har PMS. Så han inte missart! ;)



L: Tack för läken, ska helt klart kolla upp det där!



FruP: Du skulle bara veta hur hemsk jag kan vara....;) PUSS pårej



Susanne: VA??? Sötmandel. Jag hörde nämligen att det skulle hjälpa mot halsbränna när man var gravid, och jag tror tamejtusan att det gjorde det. Jag åt massor av det ibland. Men mot PMS! MÅSTE JU TESTA... låter ju helt klart helt fantastiskt som det har funkat på dig! TACK FÖR TIPS!



Mattias: TACK FÖR SYMPATIN!!! På riktigt, det är sällan man får sympati från män. Okej, min egen då men det är ju för att han vet hur jag funkar. Jag blir ju from som ett lamm bara han låtsas förstå mig och klappar på mig och sympatierar!

Jag har läst massor av lchf koosten och kör den till en viss del Har dock inte märkt nån förbättring av kosten.... än.... men man kan ju hoppas!!







2009-05-27 @ 21:48:29
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: pezze

du.. jag kan verkligen förstå hur du kan bli nästan varje månad..

när jag får mens så blir jag deppig som fan o tro att allting inte kommer o bli bra o kan oxå bli såå jääävvlla förbannad ibland.. exploderar mkt snabbt... :/

Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback