Stackare....



Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här??

Alltså.... på familjeliv får man läsa det mesta. Ingeting förvånar mig längre ska jag säga er..... nu valde jag att ta bort tjejens namn för hon har valt att inte vara anonym på familjeliv. :-0

I alla fall....

Jag lider med den här tjejen. Hon har en kille som inte vill ha barn, hon VILL ha barn till varje pris, dom har ett fint förhållande (eller hade) så hon har inte velat lämna honom för att gå vidare och försöka träffa en ny som kan tänka sig barn!

Jag lider med killen. Han har ju faktiskt sagt att han inte vill ha barn! NU blir han tvungen att bli pappa eller vad?

Men det som gör mig lite ledsen är att hon avslutar med att "Har man rätt att förstöra någons liv?" Jag som själv har barn kan ju inte förstå att man kallar det för att förstöra, MY GOD, det är den absolut finaste gåvan man kan få i livet. Ett barn som man gjort alldeles själv. Jag förstår dock hennes innebörd av ordet förstöra. För hur det än går för den här tjejen så har hon ju svikit den här killen... Han är ju helt förundrad över hur fasicken det gått till?!

Samtidigt så är ju den här killen vuxen och vet att även om man inte kommer i tjejen så kan hon ju faktiskt bli gravid. Det VET han....

Så då är frågan? Finns det nåt rätt eller fel här? Själv tycker jag att det känns tragiskt.... fruktansvärt..... det har ju faktiskt blivit ett litet liv i hennes mage nu som utvecklas i full fart.

Tur att husbandet och jag var överens.

Kommentarer
Postat av: ulrica

I det här fallet måste jag hålla på killen faktiskt. Även om han är vuxen så har dom ju uppenbarligen sex där han inte kommer i tjejen, i alla fall inte denna gång som hon beskriver det.



Att göra nåt sånt här när hon vet att han inte vill ha barn tycker jag är vansinne. Det är som att be om att bli singelmorsa, och som hon skriver har dom ett ljuvligt förhållande... snacka om självdestruktiv om hon vill paja det på det här sättet.



Vi som älskar barn, och även den här tjejen då förstås, kan nog inte riktigt sätta oss in i känslan av att inte vilja ha barn. Att förstöra någons liv kan låta väldigt drastiskt men det kan faktiskt vara exakt så han känner nu inför att bli pappa helt ofrivilligt. Ett barn är ju trots allt något man inte kan ångra när det väl kommit ut och sen är man bunden livet ut vare sig man vill eller inte. Den känslan kan vara riktigt obehaglig om man nu valt själv att inte vilja ha barn.



Jag tycker grymt synd om dem båda, men att göra som hon gjorde när hon visste var han stod i den här frågan gör att sympatierna för henne inte är de högsta tyvärr. Sen att vara så desperat så man inseminerar sig själv i badrummet hemma?!?! Visste hon vad hon höll på med? Var sprutan steriliserad? Hur visste hon att inte luft kom med när hon drog in sperman?! Hon måste verkligen planerat detta eller var det gjort i desperation... näe, jag vet inte jag... det låter osannolikt att det ens funkade.



Nåväl.. slutsvamlat härifrån... även om jag förstår hennes längtan efter barn så tycker jag det hon gjorde var fruktansvärt fel och respektlöst mot sin man.



KRAM

2009-05-29 @ 15:25:44
URL: http://ulrica.org
Postat av: Hanna

HAHA...vet inte om jag ska skratta eller gråta...

2009-05-29 @ 18:48:00
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback