Skummaste katten EVER!



Ja, vi måste verkligen ha världens mest konstigaste katt. Idag på vår morgonpromenad beslutade sig katten för att hänga med HELA VÄGEN! Vi går ju en ganska bra bit som tar 45 minuter att gå. Strax efter att jag tog vårt morgonpromenads foto så hörde vi en katt som typ skrek.

Det var vår katt Toxy, då ville han inte gå längre utan ville vända, så då skrek han efter sin flock. Men hans flock ville inte lyssna utan fortsatte knata, det blev till slut så att vi fick locka med oss honom hela vägen. Han försökte flera gånger att vända och få med oss. Så fort vi närmade oss honom vände han om, upp med svasen och så lunkade han glatt tillbaka. Husbandet fick t.o.m bära honom en sväng för att få med honom för han ville absolut vända! Dessutom flåsade han som en hund, han verkar inte ha nån vidare kondis vår katt. Men han e ju en ointresserad kastrerad hankatt, så länge det inte finns sug efter bruttor så tappar dom ju liksom gajsten på nåt sätt.

Har ni vart med om det här? Jag tycker det är så himla konstigt, det är ju liksom ett hundbeteende han håller på med,. Vi mötte en hundägare på vägen som skrattade gott åt vår katt.

Kommentarer
Postat av: Angelica

haha, vilken rolig katt ändå (:

2009-05-09 @ 11:22:28
URL: http://angelicajoohansson.blogg.se/
Postat av: Lillis

Ja, katter i all ära. Vår är lika knäpp som er, hon brukar också följa med en "liten" bit på våra promenader. Men hennes territorium sträcker sig bara ca 100 meter från vårt hus och det gäller alla dagar, är hon inte inom synhåll så sitter hon uppe i en tall på baksidan :-). Så att så fort vi är utanför området så ställer hon sig och skriker värsta ångest skriken efter oss och vägrar gå längre. Sen vänder hon sakta hemåt igen.

Och när vi kommer tillbaka från promissen så möter hon oss här hemma igen. Lustiga djur....

2009-05-09 @ 11:30:45
URL: http://lillan73.blogspot.com
Postat av: Garbo on the job

Hahaha ja samma här du kan ju bara föreställa dig först 4 hundar sen 3 katter i släptåg och precis som din så har dom territoriegräns och vänder om samtidigt som dom skriiiker efter oss :)

2009-05-09 @ 12:01:55
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback