Skitfläck



Hmm, nu när solen lyst lite i mitt ansikte...okej inte de senaste dagarna men några dagar förra helgen och under veckan så har min härliga skitfläck, som jag kallar den, valt att titta fram igen.

Det är en sån berömd pigmentfläck jag fått av att vara gravid. Det ser verkligen ut som jag är jätteskitig just i pannan. Det roliga med dessa pigmentfläckar är att alla säger att dom försvinner. Men vet ni?? Den här har jag haft, i mer eller mindre utsträckning sen jag fick Thedde. Så att den försvinner är BULL, i alla fall när det gäller mitt nylle. Försvinner den inte på 13 år så vette fan om den inte sitter nu, för alltid.

Nån som vet om det finns nåt man kan få bort det med?? Tycker att jag hört att det finns nåt. Nu lider inte jag så fruktansvärt av det men det vore ju kul o slippa se ut som man missat grovt med brun utan solen nån sommar.

Kommentarer
Postat av: Johanna Viksell (Pilkka)

Men gud va snygg din blogg är. Hur gör du för att få så fina ramar runt dina foton??? Och hur lägger du in de??? Med andra ord skulle du kunna hjälpa mig? Mot ersättning såklart. Kram

2009-05-11 @ 15:25:57
URL: http://fruviksell.blogg.se/
Postat av: The johanssons

Jo men jag har också hört något.... Svindyrt förmodligen , det går ju under det härliga namnet "gravismask" så googla det. Jag lyckades faktiskt bli av med mina (brun överläpp och runda bruna ringar på kinderna , hett ;-) , fast jag vågar inte sola fullt ut utan skydd längre...

2009-05-13 @ 20:57:15
Postat av: The johanssons

Gravidmask såklart :-)

2009-05-13 @ 20:58:21
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback