Triss eller sova?

Nu har jag skrivit ett drygt gästboksinlägg på vår klubbsida! Eller drygt är nog fel ord, mer ett påstående som är sant..... Vill skrika ut detta denna gång för jag är så JÄÄÄÄVLA TRÖTT på sånt här! Herregud... Elliot blev för några veckor sedan av med sin svarta vinterjacka i plugget! Kan ni fatta eller?? GAAAAH...känner att jag vill spöa nån jäveln nu!

Aja....

Undra när bebisar börjar sova hela nätter?? Eller är det bara min bebis i hela världen som tycker det är jättespännande och mysigt att vakna varje timme efter 12 på nätterna?? På öppna förskolan så sover minsann allas ungar hela nätterna.... What´s Up with that??? Har jag fått för alla mina synder nu eller? Grejen är att när man hela tiden blir väckt sådär är det rätt svårt o liksom slappna av o somna om under den där timman.... så vad gör jag...jo, jag är vaken! YES!



Jag lääääääääääääääääängtar....
till när vår bebis plötsligt börjar sova hela nätterna, det sägs att det bara kommer sådär huxflux... en natt bara händer det! Precis som med triss, PLÖTSLIGT HÄNDER DET!! Jämför jag dessa nu så kan jag säga att bebis sova hela natten ligger högre på listan.... eller kanske inte.... vinner jag hutlöst mycket pengar så kan jag ju anställa en NANNY som tar min bebis på nätterna. Sen sover jag som ett barn hela natten, tar över på morgonen fräsch som en fucking nyponros! Hajja vilken bra morsa man skulle va??



Hmmm..var hittar man en nanny? Finns det agenturer för det? Hur hittar man en bra nanny som inte nyper ens unge i smyg? Eller som visar tungan åt han när han är gnällig..... eller kanske ännu värre saker. Då skulle jag behöva döda nannyn o det skulle ju inte vara så kul. Hmmm, jag skulle i alla fall önska mig en typ MRS DOUBTFIRE typ av nanny...ingen snygg ung aerobicshoppa med äppelformad stjärt och fasta små tuttar som sitter där de ska. Jag vill ju inte att husbandet sätter maten i halsen så fort hon glider förbi! Sen blire liksom en BECKHAM story utav det hela å det vill jag ju slippa!

Hmm... så vad är enklast nudå om man tänker efter?? Jo, att Milobebis börjar sova hela nätterna. Då slipper jag allt vad nannyagenturer och aerobishoppor betyder!

MIIIIIIIIIIIILOOOOOOOOOOOOOOO sov på nätterna nu!! Annars måste mamma köpa en massa trisslotter och leta efter en nanny och då hinner jag ju inte byta blöjor på dig o det är väl inte skönt va? En blöt blöja som du hatar.....

Eeeh, måste sluta tala i tungor ser jag... förlåt, jag är lite trött bara!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej.

Min son på 2år sover inte hela nätter nu heller, trode det "omöjliga" skulle hnda för ca ett år sen, men icke. Nu vaknar han oftast bara en gång och kommer in i våran säng och sover sen, men inte alla nätter. Och inte allt för sällan så vaknar han 4.30 KLAR VAKEN. gäsp

Men vaknade sjuk många gånger per natt innnan 1 år.

*Hoppas* det vänder för er tidigare.



Kram

2009-03-05 @ 12:36:04
Postat av: Mattias

Ja som du säkert läst om i min blogg har jag inte heller några upplyftande ord att komma med om sömnen för vår Max. På ett forum jag håller till så finns det många flerbarnsföräldrar som verkar övertygade om att det är väl överbeskyddande förstagångsföräldrar som orsaker sömnproblemen genom att vi t ex inte kört med femminutersmetod mm. Jag tror tyvärr Max sover dåligt oavsett metod och precis som för dig så lider jag lite av att jag är väldigt lättväckt men har svårt att somna om.



Fast jag hoppas det vänder snabbare för er och att ni provar er fram och till slut kan få bättre nätter.

2009-03-05 @ 16:00:43
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Malla

Taskig sömn är tortyr...



Jag har inga råd.. Ingen lösning.. Jag hade en som var för GHAAAAAAAAAAAA..



Nu 8-år senare sover hon satan... Å mamma har sömnproblem big time!



Pok



Mallahoppashoppasdet lösersigsnartbralla

2009-03-05 @ 17:09:59
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Maria

Fin blogg

2009-03-05 @ 17:17:07
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback