Sprutor....brrr!

Mitt hjärtegryn troll.... ja, jag brukar kalla honom det. Ni vet sådär fjantigt som bara nyblivna morsor kan göra!! :)

Här ser vi hur det kan bli när våra karlar är inblandade i något! Idag kl. 14.30 hade vi tid till barnläkaren för en rutinkontroll. Ahaaa.. tänkte jag... det måste vara den där bortglömda kollen som de ska göra runt sex veckor. Vårt BVC flyttades i samma veva vi fick Milo, därför har vi liksom halkat bort ur rullarna o saker har bara glömts bort!

I alla fall så kom jag till väntrummet utanför farbror doktorn. Efter en väntan på ca 20 min kommer bvc sköterskan, en helt underbar person by the way... en raggarkvinna.. typ..... som det är lite drag i. Ingen sån pekpinne kärring som tycker att man ska amma sina barn i 8 år, koka allt som är i närheten av bebis de närmaste 5 åren, och slutligen så får man aldrig ge barnet vatten direkt ur kranen..de måste kokas först! SNARK!!! Hon är preciiis tvärtom, en sköning som säger som det är!

"Nina, börja med smakisar när han är 3 månader... herreguuud, grabben e ju hungrig...den här bjässen behöver käk!"

"Du ser trött ut gumman.... se till att gubben tar honom en hel helg, du sover i ett annat rum o ger tusan i o gå in till dom även om han inte vaknar av bebis i första taget!"

"Jag gillar er morsor som har några ungar på nacken.... ni tar allt lite coolt sådär... som att du ideligen glömmer kortet vi skriver vikten på... haha.... så gör aldrig förstagångsmorsor!"

Ja, det är lite av vad jag får höra när jag är hos Liselotte, vår BVC sköterska!!

Nu måste jag komma till sak!!! BASTA!!
Husbandet sa att tiden flyttats från 14 till 14.30! --------------- Tiden var 15.15
Husbandet sa att det bara var en rutinkontroll ------------- SMACK så fick vår bebis 2 sprutor!
Jag sa att husbandet fått ett samtal från nån på BVC som ändrat tiden ----------- "Det är ingen som ringt till han" sa Liselotte!

Vi, alltså sköterskan o en praktikant som oxå var kvinna var rörande överens om att mäns inblandning mest var onödig....  Läkaren, som var man försökte få Milo på sin sida. Men Milo älskar sin mamma väldigt mycket så det hade han inget för... hahhaa, rolig läkare var det i alla fall! O Milobebeis var såklart PERFEKT! ;)

Nu ska jag sova, Milo har sovit drygt en timme redan... måste passa på för tusan! Får se om han får lite feber av sprutorna, hoppas inte! Annars så gick det bra..klart han blev ledsen o så men det gick över fort. MY HERO!!

Natti!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Ja va sägerman? Kan inte mer än hålla me er i eran teori;-)

Han blir bara sötare och sötare er lille prons!

KRAM

2009-03-11 @ 22:28:08
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Mattias

Max har oftast fått feber av de där sprutorna på kvällen men inget farligt. Nu senast när han tog stick i fingret hos doktorn så brydde han sig inte ens om att bli ledsen men när han fick ett plåster som han inte kunde pilla bort blev han vansinnigt arg, ha ha.



Klart du ska sova själv någon natt. jag och Tina är rätt dåliga på att dela på oss men ska försöka göra det oftare. Djävligt onödigt att båda ligger vakna stora delar av nätterna.

2009-03-12 @ 07:55:35
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Garbo

Ja se karlar!

Du ser väl hur det blev för mig vid mattköpet haha rosa!! my god!



Plutten han e så fin lille Milo,ser ut som han har risgryn på väg i underkäken på kortet :)

/Kram

2009-03-12 @ 09:05:14
URL: http://garbo.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback