Livet är fint Ninis

Eller förresten....

...var in o läste på SABINAS blogg! Kom på att jag ju inte kan ha det bättre!?

* Jag har en familj jag ÄLSKAR och en familj som älskar mig.
* Jag har en alldeles ny bebis.....
* Jag har vänner jag känner tycker om mig och vill vara med mig. Det är DOM jag ska vara rädd om!
* Jag och min familj är friska, vi kan njuta av livet varje dag! VARJE DAG!!! Inte lägga ner onödig energi på skit som egentligen inte betyder nånting i slutändan!!! Fan, kom igen nu Ninis....

Fr o m nu kommer jag lite då och då ta upp 5 saker i mitt liv som jag är tacksam för, har hört att det ska göra under med ens tänk i livet, att det ska förändra en som person....förändra genom att göra mig tacksam för det jag har! VARJE DAG!!!Vet att min guru Oprah gör det..... :)

Ska nog kalla det:


Kommentarer
Postat av: Cian

Ja livet är fint..Min familj är friska och det är det som är viktigast!



Pöss på dej söt..upp med hakan..Du är ung och vacker med en schnygg man och vackra barn!







2009-03-17 @ 11:45:36
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: jama

Gled in här via FruP´s blogg :)



Just detta berör en nåt otroligt. Min jobbarkompis som sitter bredvid mig känner dessutom denna tjej så jag följer oxå detta slaviskt. Det är HEMSKT o får en verkligen att inse att man ska leva en dag i taget och sluta gnälla om oväsentliga saker (är expert på det!).



Sköt om dig o familjen.

2009-03-17 @ 12:01:23
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Fru P

Åh. Ja det är ju så himla sunt och man är ju så tacksam över att man har det så bra egentligen... men det är himla svårt att komma på att börja tänka så när man vaknar på morgonen.



Eller när det skiter sig fullständigt. Då är det bra jävla svårt att tänka positivt men shit va sunt det vore och shit va bra man skulle må.



Skall göra mitt ALLT för att nå dit.

2009-03-17 @ 12:33:38
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Åsa Thiger

A ibland ere upp och ibland ere ner, det får va så vet du. Det viktiga är bara att man tar sig upp. Ibland ere lite pissigt men det vänder alltid! Man tar sig upp! Lite chokladkaka med kladd i kan hjälpa! Och gör det inte det så har man iaf njutit av lite gott! ;)



Puss på re tjejen!

2009-03-17 @ 13:47:37
Postat av: Alexandra

Härligt tjejen, fortsätt tänka sådär så ska du se att allt kommer kännas så mycket bättre! Trpr verkligen det funkar om man ger sig sjutton på att det, gäller bara att man står på sig dom dagarna man känner sig deppig och nere. Men, det tror jag bestämt du kommer lyckas med! Heja, Heja!



Å du förresten, fikade ju med din Thedde på Elias kalas häromdagen. Hann inte träffa honom så länge men herregud vilken underbar unge! Så väluppfostrad, artig och gullig. Å humor hade han, vi fick oss många goda skratt:-) Tror han är en riktigt bra kompis som verkligen uppskattar sina vänner för den dom är och som liksom visar att dom betyder något för honom. Är väl annars ganska vanligt att killar i den där åldern bara ska va coola och häftiga men han verkar verkligen kunna visa känslor. Märktes tillexempel då elias öppnade sina paket, Thedde blev lika glad han som Elias och kom med positiva kommentarer som" Skitsnyggt", "passar dig perfekt, du kommer bli en riktig brudmagnet", Haha! Klok kille för sin ålder och han gav verkligen ett jätte positivt intryck på så kort tid!Väluppfostrad gosse så sug åt dig och var stolt!

KRAAAAAAM

2009-03-19 @ 05:42:07
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Leonora - The Crazy one

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-19 @ 05:55:50
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback