Äntligen har jag hittat en vagn!!!





Godmorgon!! KUL morgonpromenad det blev i morse! Jag var helt dyngsur. Fick jogga sista biten då jag fick lite bråttom, kändes som allt skulle lossna på mig. Huuuu, men skönt var det.

Igår köpte vi då som sagt vår vagn då. Jag är sjäv överraskad över vilken det blev, den här har vi liksom inte ens tittat på! Jag var ju först iväg med Sandra och kollade 2 butiker!! TACK GOA Sandra för att du var med som smakråd!! När jag kom hem från västerås övertalade jag husbandet att åka med mig till babyland i Barkarby för att kolla där oxå! Där fanns den här vagnen utan att den behövde beställas. Vi fick den med oss direkt!! JIHOOO!

Jag pratade med en riktigt kunnig tjej på BARNENS HUS. Hon kunde mycket om alla deras vagnar vilket man tydligen inte kan ta för givet vad jag förstått när jag läst på nätet.
Det började med att jag satte Milobebis i en BRIO sing, till min fasa märkte jag att den inte gick att få i fullt liggläge, GÅR FETBORT! Såg den här av en händelse och la i Milobebis i den. Den hade allt jag letat efter. Kändes ursmidig att köra dessutom var priset GRYMT BRA! Frågade tjejen hur det kom sig att den var så billig? Sånt tycker jag alltid är oroväckande! Well.... enligt henne så är det en bra vagn med att Graco har billigare priser. Sen sa hon nåt väldigt avgörande. I USA (som är ett land där stämningarna haglar tätt) är tydligen Graco DA SHIT! ALLA, har tydligen Graco enligt den här tjejen. Då kände jag mig mycket tryggare medsamma. Vi var i 3 butiker, och i nästan alla butiker var den slut men var på ingång. INGEN hade hitintills kommit tillbaka med sin vagn. Det måste väl vara ett bra betyg?! Den har ändå funnits på marknaden ett tag.

Så nu ligger Milobebis och sussar gott i sin vagn. Har inte hunnit promenera än då det regnar ute men jag ska ut idag och känna på den ordentligt!

Det blev lite mer shopping



En badsitter som jag kallar dom. När vi badar Milo så måste man ju vara så noga med att hålla i honom hela tiden. Annars plurrar han ju. Den här har sugproppar under och så sätter man den i badkaret med honom i. Där kan han sitta utan att tippa eller plurra. Underlättar otroligt mycket. Då kan man kanske bada lite själv oxå fast han är med. En ganska dyr grej men känns som det helt klart är värt pengarna.

Sen blev det lite till



Avslutningskläderna är ännu inte godkända så det återstår att se. Dom kommer hit ikväll och provar det. Det blev såna lite längre shorts, lite skateaktigt sådär. Sen får vi nog köpa lite varmare jackor till om vädret fortsätter såhär??? TRIIST!!

Till mig själv köpte jag INGET!! Nej, jag har ju precis uppnått min skokvot så det var väl bara att glömma o köpa nåt till sig själv. Blev dock så GALET sugen på en klänning ffrån Kapp Ahl!!!

Jag har en fråga till min käääääära man!!!!

HUSBANDEEEEEEEEETTTTT!!!????
Om jag blinkar lite gulligt med fransarna och gör allt du vill i några dagar.... fååååår jaaaag deeeeen dååååååååå???? Jag vill ha den på killarnas avslutning! SNÄÄÄLLLLAAAAAA!!!! Visst är den fin? Påminner återigen om Odd Molly!




Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kul att du hittat den perfekta vagnen, alltid kul att hitta exakt det man vill ha!



Å du, den där klänningen bara måste du unna dig att köpa om du har möjlighet, jättefin och somrig. Tror den skulle passa dig som handen in handsken!

Husbandet, om du läser det här: Kan du verkligen säga nej till dom blinkande, vackra hundögonen?! :-) Som din fru skulle vara sååååå fin i? Va?va?va?;-)



Så, nu har jag försökt hjälpa dig gumman!;-)

Puss o Kram

2009-06-10 @ 10:17:56
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: emma larsson

Det var den mamma hade på Milos dop :)!

2009-06-10 @ 10:21:51
URL: http://emmalarssoon.blogg.se/
Postat av: Nina

TACK ALEX!!!! ;)



HEEEEEJ EMMA!!! Välkommen hit! Ja, men visst var det de, men din mamma hade väl den gråa va?? JAg älskar ju turkost så för mig blir det nog den... men han verkar inte ha läst här än eftersom han inte lovat att jag får köpa den! ;) KRAM

2009-06-10 @ 11:39:56
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

Sälj dina sandaletter till mig och köp klänningen vetja :))).

2009-06-10 @ 11:43:55
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Hmmm Ulle! Tänkte du på dom där jag fick som var fel???

2009-06-10 @ 12:00:09
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

Jepps.. jag antar att det är dom du har på dig på översta bilden i detta inlägg :).. dom var urläckra!!

2009-06-10 @ 12:09:17
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Ulle: Nej, dom här beställde jag ju samtidigt som dom med träklack! Å doom här ÄLSKAR JAG!! :-) Sååå sköna! Dom andra som var fel var inte ALLS sköna så dom vill du nog inte ha ;)

2009-06-10 @ 16:27:35
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Ina

Snygg vagn! Vi funderar på en ny till B, som är 7 månader. Men går sitsen på Graco Trekko att vända?

2009-06-11 @ 10:40:51
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback