Hur badar ni?

Aaah...husbandet är hemma. Allt är bakat och klart, tyvärr så får jag nog göra en till KÄRLEKSMUMS plåt till, det verkar vara en jäkla åtgång. Inte kan man säga nej heller när man har 3 dreglande killar och 1 dreglande bebis på det (fast av andra orsaker).

Egentligen skulle jag vilja klappa till dom stenhårt på händerna, här har man stått och bakat så håret stinker drömmar och kläderna av äppelpaj. Ikväll blir det nog ett bad med tända ljus och bara få ligga och vila och inte tänka på nånting. Det där med att inte tänka på nånting var väl att ta i från tårna, det blir säkert en hel del klur. Annars så tror jag att det blir som vanligt,  halva familjen sitter inne på toaletten när jag badar, det brukar bli så av nån konstig anledning.

Får ni bada ifred????


Kommentarer
Postat av: mallis in real life

Vi har inget badkar men jag får sällan duscha ifred då katten gärna struttar rakt in i duschen.



Hade vi haft badkar hade han säkert suttit på kanten och blängt på mig. Nån gång då och då kommer även pojkvännen in i badrummet när jag duschar.



=)



Kram

2009-06-04 @ 19:36:25
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Agnieszka

Vad är bada i fred?

2009-06-04 @ 20:51:31
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Lillis

Gumman... jag tror att om du bara skulle blogga hälften så mycket som du gör i daxläget så skulle du nog ha liiite mer tid över, hi hi :-)

God natt och sov så gott inatt/ Lillis

2009-06-04 @ 23:36:38
URL: http://lillan73.blogspot.com
Postat av: ulrica

Äh, lyssna inte på Lillis :)).. blogga är ju det roligaste som finns ju!



Bada.... åh guud, både jag och Micke saknar badkar nåt grymt... en vacker dag ska vi göra om i badrummet så vi får in badkar igen!!



KRAM

2009-06-05 @ 07:15:06
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Mallis: Din katt är så himla rolig ;) Hihi, önskar vår katt var roligare sådär!



A: Ellerhur? Småbarnsföräldrar får inte bada ifred, jo mitt i natten kanske! :)



Lillis: Hörru din jäkla tråkmåns! På dagarna kan jag ju ändå inte bada då jag är hemma ensam med Milo, puckobrutta där! Så när han sover så bloggar man istället vettu, o mobilblogga är ju ungefär som o skicka ett sms, du borde prova så får du se hur kul det är!



Ulrica: Helt rätt Ullis, blogga är skitkul! Få se hur länge man tycker det... jag har bestämt att den dagen det blir tråkigt så ska jag lägga ner och göra den till en bok som jag ska ge till mina barn när dom blir vuxna! Sen kan dom kika i den när jag lämnat jordelivet på ålderns höst och garva gott åt sina knäppa morsa!



Ja, skaffa badkar, det är underskattat skulle jag vilja påstå!



KRAAAM

2009-06-05 @ 08:21:36
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Lillis

Jag har faktiskt mobilbloggning redan :-) så de så.

Jag tycker också att bloggning är kul, men din blogg slår nog de flestas om man räknar antalet uppdateringar om dan. Inget om om det, de e ju skitkul att gå in och kolla på dagarna när man har tråkigt, du har alltid nåt nytt man kan läsa. Så du får inte ta illa vid dig av min kommentar, det var liksom bara ett ironiskt litet inslag :-)

/Lillis

2009-06-06 @ 22:11:45
URL: http://lillan73.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback