Nageldrömmar



Javisst, jag skulle så gärna vilja ha fixade naglar till dopet. Jag hade ALLTID fixade naglar förut, för några år sedan. Men idag finns det varken pengar eller tid till det. Nu tycker ju jag att det nästan är lika snyggt med korta svartmålade naglar och har det ofta själv, men just till vår och sommar kan det vara sjukt snyggt med dessa naglar. Husbandet ÄLSKAR när jag har fixade naglar och bara det kan ju göra att man vill ha såna igen.

Det jag kom på var att jag en period gjorde mina naglar alldeles själv, jag gjorde t.o.m mina naglar till bröllopet! Jag försökte fiska fram en nagelbild men det var ju inte så lätt, hittade denna i alla fall.



Så har jag minsta lilla tid över så kommer jag att köpa ett sånt däringa kit och göra dom själv. Skillnaden med att ha dessa naglar är att de inte sitter riktigt lika bra. De börjar krackelera lite fortare men är man duktig och oljar in naglarna samt filar och donar lite på dom så håller dom ganska så bra.



Vad gillar du för naglar bäst??

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag brukar köra med Depend´s Nail Kit. Som du sa så gäller det ju att man håller efter och är noga med olja och så men tycker dom håller bra för att vara så pass billiga som dom är.

Är så snyggt med en fräsch manikyr så här på sommaren och just till speciella tillfällen när man vill känna sig lite extra fin!



Puss o Kram

2009-06-02 @ 14:45:37
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: ulrica

Långa snygga är ju självklart snyggast :).. jag skulle mer än gärna ha långa acryl eller gelenaglar men det är hopplöst när jag fotar.. det går inte att hålla i kameran ordentligt då :(

2009-06-02 @ 15:11:37
URL: http://ulrica.org
Postat av: Garbo

Hade en gång lösnaglar och det va i Florida,bröt av en i saltvatten och hela nagelbädden följde med aj! vad det sved...:(

2009-06-02 @ 18:51:41
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback