Helgen i bilder

Back on track!

Måndagförmiddag och allt blir som vanligt igen. Den här helgen har vi haft fullt upp. Vi har knappt varit hemma överhuvudtaget, jo sovit lite men det är allt.

Börjar med lördagmorgon. Då blev det liksom bråttom direkt efter promenaden. Thedde hade fotbollsmatch kl 10 och Elliot hade karnelvalståget kl 12. Theddes lag torska med 3-0, trist. Elliot skulle gå karnevalståg med sin ridklubb. Dom hade bestämt sig för att vara en tusenfoting. Så det har fixats, donats, ritats på dessa lakan under veckan. Vi hann precis ner för att fota lite.



Alltså, ni skulle sett mig. Kameran strejka och hängde sig så jag fick kasta mig upp på cykeln och cykla ifatt deras tusenfoting 2 ggr för att hinna ta bilder på dom. Jag tvärnitade med hojen och trängde mig förbi alla människor och så fick jag äntligen bild på ungen.... DÅ KOLLAR HAN BORT!!! Yes, det gör han. Men det var bara att le snällt och gå därifrån. :)

Sen blev det dax för den berömda picknicken vi har varje år då vi har kulturmöte i vår park på stan. Det lagas mat från alla kontinenter, uppvisningar från alla kulturer och så sitter alla och småfyllnar till på sina filtar i solen. Trevligt trevligt. Vi var ju där såklart, vi blev en herrans massa folk.








Söndag då.

Oxå en väldans stressig dag, det var morsdag x 3. Min egen, husbandets mamma och så min mamma. Stress stress, men vi hann med allt som vi skulle. Handlade så himla fin tunika till svärmor, en blus till mamma och så dom däringa skitasnygga Nike skorna till lilla Meja som döptes. Hann tyvärr inte få med mig kameran så bra överallt men lite lyckades jag väl få med.



Sen blev det morsdag middag hos mamma och pappa. NAAAAJS, och jag har njutit av massa fika, mat och dryck i helgen. Jag ångrar ingenting, men nu kör vi stenhårt denna veckan då Milo döps på lördag! :)

Ska sätta mig ner och påta ihop sminktävlingen här....så jag återkommer senare!

Puss på er alla och hörrni...vilket ljuuuvligt väder vi har! Jag vill till stranden idag! Nån som vill hänga på???

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad kul med en massa at göra! Typiskt att allt jämt sker på en och samma gång!

Vi ska OCKSÅ ha dop nu på lördag!!! Ture ska döpas! Hoppas det kommer gå bra för er!!!

2009-06-01 @ 10:29:31
Postat av: ulrica

Vilka härliga bilder :). Vad roligt det måste vara med så stor umgängeskrets och alla umgås tillsammans!!



Kram Ulrica

2009-06-01 @ 11:30:14
URL: http://ulrica.org
Postat av: Mattias

Mycket fina bilder! Du måste ha lärt dig massa photoshop på sistonde eller har du kunnat det hela tiden Nina?



Ni verkar ha haft en skön helg alla fall i finvädret!!

2009-06-01 @ 11:32:15
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Kristina: Hihi, är det sant?? Där ser man.... Hoppas det går bra för er oxå!



Ulrica: Ja, det är jättetrevligt att man är några stycjen som umgås ofta, man har liksom alltid någon att hitta på nåt med. ;) KRAM



Mattias: Mmm... man lär sig väl med tiden. Man måste bara ha tid att få hålla på :) Det var en urmysig helg, vill ha mer helg! :)

2009-06-01 @ 12:02:20
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Fullt upp men så mysigt ni verkar ha haft det i det underbarar vädret!



Jag tycker det är viktigt att man ibland har dagar som unnar sig lite extra gott att äta och dricka, blir så tråkigt annars och jag tror att man lättare tappar motivationen om man bara är hård mot sig själv och håller sig borta från allt det goda. Det viktiga är väl att man klarar av att sen låta bli, att bara unna sig just nån dag så där... men det verkar ni ju kunna sköta perfekt både du och husbandet. Ni är så duktiga tycker jag!:-)



Puss o Kram och ha en fortsatt bra vecka!

2009-06-02 @ 07:26:34
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback