Den goda LCHF pizzan!!!

Igår testade vi då att göra LCHF pizza, suuupergott!! Det var nästan svårt att tro att vi inte hade en vanlig pizzabotten. Den var grymt god verkligen. Enkel och göra oxå. Inget knådande på en deg eller nåt sånt jobbigt. Husbandet hade väldigt svårt att tro att det skulle bli en pizza slutligen men han blev överbevisad.

Känns jäkligt bra....

I morse blev det en härlig frukost. Jag kan säga det nu när jag har mitt nötbröd. Igår gjorde jag några så jag har. Frukosten bestod av 2 st nötbröd, naturell youghurt med krossade mandlar, lite kokosflingor och krossade solroskärnor. Sen en kopp the! MUMMA!

Snart dax för Mellis!


Kommentarer
Postat av: ulrica

Vi får väl receptet hoppas jag :).

2009-06-11 @ 11:58:27
URL: http://ulrica.org
Postat av: Mattias

Tycker också pizzan var jättegod och även nötbrödet. Nu kommer jag säkert föräta mig lite på det så att jag får i mig lite för mycket kolhydrater men men, klart bättre än skogaholm eller nåt för min kropp alla fall.Provade att ha i lite smält smör i brödet och kryddade med kanel jag :)

2009-06-12 @ 09:00:09
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Mattias: MUMS! Jag prövade att ha i lite grädde,blev mycket saftigare så. Jag tycker de e så gott så de e inte klokt:-) Ulle: Recept kommer!

2009-06-12 @ 20:03:01
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Malin

Här finns massor av enkla och smarriga recept på low carb. http://56kilo.se/

2009-06-16 @ 22:15:43
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback