Vad händer? Nu har han sovit i sna

MMS

Vad händer? Nu har han sovit i snart 4 timmar. Nu när jag just har hämtning of the day...ironiskt om ni frågar mig. Tanken var ju att jag skulle vila när milo vilar. Suck...


Kommentarer
Postat av: Åsa

ja du gumman, det är då inte lätt att få ihop allt som ska fixas och donas! Men vet du, jag tycker du klarar det galant ändå! ;) sen att du inte får någon sömn alls är ju en annan femma. Men snart är karln din hemma och kan pyssla om sin lilla trötta fru.



Puss på er underbara människor!

2009-01-15 @ 18:53:40
Postat av: HUsbandet

Nu är vi på rummet igen. Nu är det bara en dg kvar sen blir det hela familjen samlad igen. NAAAAAJJJJJJSSSSS !! Hatar att vara hemifrån och just nu och just fem dagar. vi som inte varit ifrån varandra mer än 3,5 dagar på fem år. Vad kommer jag komma hem till ? Har frugan skaffat en ny?? Är jag redan utkastad och avverkad utan att ens veta om det själv? Har milo fått mustasch och börjat ful drika folköl bakom knuten?? Alla minnen hon haft av mig har för länge sedan försvunnit. När jag knackar på hemma så öppnar hon med frasen..- nä, inga kokosbollar till oss tack och knackar du på igen så skickar jag min stora kille raul på dig..Han slår ihjäl dig. Nä... nu känner jag att jag måste hem.

2009-01-15 @ 19:35:55
Postat av: Nina

Hahahaha...husbandet e helt sjuk i huvudet! Åsa e som vanligt så gullig! PUSS på er!

2009-01-16 @ 05:06:10
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Garbo

Hoppas ni sover gott nu!

/Kram

2009-01-16 @ 09:47:31
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Malla

Ungar och karlar kan man inte lita ett skit på! ;-)



Pok Ni vackra!



Mallagalenpannabralla

2009-01-16 @ 10:59:48
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Ea

Hej! Jag vetetusan hur jag hamnade här men det har nog med Pinks brudklänning att göra :). Jag har i alla fall fått i uppgift att hitta något liknande som den åt en väninnan som ska gifta sig. Valde du en snarlik? Svårt att se på bilderna jag hittade :D. Nu förstår jag ju att du inte vill säga var du köpte din eftersom man kanske vill ha en unik klänning när man gifter sig men du har kanske några tips på var jag kan kika efter lite rockigare klänningar? Om du har tid att tipsa alltså. Jag förstår verkligen om du inte har det med en liten bäs. Jag har ju själv en fyramånaders :).



Tack på förhand!

Ea

2009-01-16 @ 12:21:25
URL: http://stronzata.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback