Snart börjar viktresan...

Godmorgon bloggisar....

....idag är det måndag va?? Jag har ju fasen ingen koll... igår trodde jag det var typ tisdag! SNARK!

Nu är det en vecka kvar tills husbandet ska börja jobba igen. Vi har ju haft det privilegiet att ha honom hemma jag och Milo. I somras var han så dukig och tog ut 2 veckors semester för att kunna göra såhär när vi fick vår bebis. Nu har han vart hemma sen Milo föddes den 4/12. I nästan 1,5 månad.... lyxigt värre! 

Det känns helt klart ovant att han snart ska börja sitt vanliga liv och jobba.... och jag o Milo vårt vanliga liv här hemma. Jag har laddat upp med en Babybjörn sele som jag får hem på onsdag..... kan va skönt att ha 2 händer fria ibland så då får bebis sitta i den och filosofera. Sen ska jag ladda upp med att äntligen börja ta tag i min vikt! Jag ser fortfarande ut att vara i femte månaden, magen vill inte sjunka tillbaka. Får se om jag vågar bjuda på en bild på det senare.....
 
Ja ni minns välhur det såg ut??? Kanske inte så konstigt att magen har svårt att gå
tillbaka med tanke på att den var enorm och att den innehöll en jäätebebis på
4 900 gr, 1 kilo moderkaka o 2 hinnor av fostervatten!!! PUST!!! :)


Jag känner mig rätt lugn ändå.... jag är 36 år, fött för 5 veckor sen + att det faktiskt är mitt tredje barn jag får så jag är inte orolig så. Jag vet att det försvinner så småningom men det kommer krävas stenhård disciplin från mig! Jag är inte en sån som får nåt gratis... jag får slita ärslet av mig för varje kilo!!! Kommer behöva all världens pepp o palla med det.... så husbandet ska oxå köra igång samtidigt som mig. Skulle ju inte funka annars... jag skulle troligen slå ner han om han smaska på nåt gott när jag äter gurkstavar! NONO....det funkar inte tamejfan!

20 kilo ska av! Fattar ni hur mycket det är??? 20 kilo väger ju ett stort  barn,,,,, 20 kilo väger en rodel på rodelbanan i Rättvik.... 20 kilo väger en stor hund..... 20 kilo väger en barnvagn....

Å det ska av mig! Huuuuu..... anledningen att det är så mycket kvar är att jag ju slutade röka för snart 2 år sen. Jag gick upp 15 kilo då. Å dom 15 kilona blev jag inte av med innan jag blev gravid. Jag hann att gå ner 5 kilo av dom men sen var det liksom ingen mening när man skulle svälla järnet i 9 månader.
Graviditeten gav mig 26 härliga kilon!! Jihooo... så ja, 36 kilo var det på BB.  Om man nu räknar med dessa 10 extra som redan satt på mig. Kan ni haja???

16 är borta av att föda o så.... men 20 kvar som sagt!! Min önskan är att få bli av med det till sommaren :)

HEJJA NINIS!!!

Kommentarer
Postat av: Garbo

Jag har gett upp!ja som var en nätt 38 innan BB verkstaden satte igång är idag en kurvig 46:a och har tappat 10 kg tills dagens datum,glad för dom e jag allt för när vågen stod o svajjade på 99 kg var jag inte så glad efter att jag ändå inte fick nått för mitt slit.

Jag tycks ha stannat här och har vant mig vid att va lite rund o mullig,och som sagt det är ett jävla slitande och jag vet inte om jag orkar m det,jag e alldeles för förtjust i mat och dryck samt lite bekväm av mig och åldern gör det ju inte lättare heller...;)

Man får ju slita 3 ggr så mkt för att tappa något överhuvudtaget haha...

Du e ju i allafall 10 år yngre än mig så bara genom att promenera o låta liten snutta så har du lite förspänt i allafall :)

Har en förhoppning om att kunna tjata tillräckligt mycket på maken om att gymma ihop,det tycker jag är kul och skulle passa oss ,jag e glad för mina vovvepromenader thank heaven för dom! :D



Lycka Till!

/Kram

2009-01-12 @ 09:01:43
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Agnieszka

Heej! hoppas verkligen du och husbandet ska lyckas. Själv så har jag bara lyckats gå upp 9 kg... trots massa godis och onyttigheter...... men det var samma förra gravven...

kramar

2009-01-12 @ 10:24:02
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Tessah

du har fått en mammaaward i min blogg. :)

2009-01-12 @ 10:34:11
URL: http://tessah.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hej hjärtat!



Det där kommer du fixa lätt som en plätt! Vi kommer va ute och gå hela dagarna så vi hinner inte äta förstår du! ;) Det tar som fasiken på att dra vagn, vi siktar in oss på lååååånga backar! Nu ska fläsket bort!! ;) Vi kommer va så jävla snygga i sommar när vi ligger där och pressar på beachen i våra minimala bikinisar, oooooh lala! ;)



Kram!

2009-01-12 @ 10:54:11
Postat av: Alexandra

NI kommer ju fixa det här galant! Ger man sig bara f*n på att man ska klara det så gör man det! Å när ni är två också peppar ni ju varandra!!!

And dont forget: Du har ju världens BÄSTA bloggisar som vi alla peppar er med våra pompoms! Tjohoooo, Heja, Heja, Heja!

KRAM

2009-01-12 @ 11:04:00
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Ida

men gud va skönt att 16 kilo bara runnit av dig såhär snabbt!! Jag är övertygad om att du kommer att klara det! GO NINIS!! Kram

2009-01-12 @ 11:48:44
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Rocketqueen

Oh jösses! Ja men bara låt det ta den tid det tar! Go Ninis! You can do it! :D

2009-01-12 @ 12:04:14
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Postat av: Nina

TACK ALLA NI SNÄLLA SNÄLLA BLOGGARE!!!!!!! NI ÄR BÄST!!!!



Tessah... jag blir alldeles rörd!!! Tack snälla du vad glad jag blev!!! KRAAAAAAAAAAAAM

2009-01-12 @ 14:38:55
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Madeleine

åh jäklar... :-o vilken mage!!!!

2009-01-12 @ 21:12:52
URL: http://www.muppsan.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback