CLEANPERFUME....

Nu har 4 av 5 i familjen  fått kapitulera under förkylningen! Thedde igår o Milobebisen inatt!! :( Natten har vart sådär måste jag säga. Milo har vaknat i ett sen 01.30 inatt... låg vaken och bara stoppa in nappen sådär en 637 gånger under 2 timmar. Sen tog husbandet över....

Hoppas nu att den här jävla förkylningen ger sig.... jag hör typ inget! Lock för båda öronen som är så jäkla obehagligt. Som tur är har jag lukt och smaksinne kvar... annars brukar ju det försvinna oxå! Alltid nåt! :)

Var precis in här o kika!! Oooooohhhh.... VILL HA!!!

Finns liksom parfym som luktar ren tvätt! O vet ni, jag som doftat på den kan verkligen säga att det ÄR så! Sen finns det härliga doftljus och såå mycket annat... gå in o kika vettja! Snacka om bra presenttips! Är tydligen riktigt hett detta bland kändisar i USA.



Usch... idag känner jag mig inte riktigt på humör! Undra varför...ingen mens på G eller nåt så man undrar ju...... Kanske är det här jäkla slaskvädret. Hjälper ju typ inte med sol då känns det som.... för solen gassar rakt in i mina superskitiga fönster!

Jag har fixat o donat hemma här men känner att jag inte riktigt får klart det..... så är det med en bebis i familjen, dom kräver ju ständig uppmärksamhet så när han sover sina små halvtimmar får man FLYGA runt i husete o fixa! Men det verkar ta ett tag.... snark! Aja.... jag har ju över ett år på mig! :)

Men allvarligt, kan inte ni känna att man blir frustrerad som fan över saker som inte blir klara? Jag irriterar mig som helvetet över att jag t ex inte får upp den hissgardinen jag köpte för 300 år sen!? Sen kan ju jag tycka att det är de sk husbandens uppgifter.... men ibland får dom helt enkelt inte tummen ur så då får man görat själv..... mitt tålamod tryter. Få se hur mycket Milobebis tikllåter idag och om jag kan återkomma med bilder senare....

PUSS på er!



Kommentarer
Postat av: Åsa

Hej vännen!

Visst kan det va så, att man inte hinner med allt som man "måste" och framför allt VILL göra men det är svårt när man har en liten en här hemma! Man får lära sig att ta en sak i taget helt enkelt och acceptera att det tar längre tid nu än tidigare. Känns som att det var ett tag sen man var så där riktigt effekttiv, där det man tog sig för gick snabbt som tusan! Vi har ju vart gravida typ i en evighet oxå...;) Men snart så kommer nog allt tillbaka, i takt med att kidsen växer till sig och kanske inte behöver ständig uppmärksamhet...!?



Vet du hjärtat, om du orkar, vet ju att du e sjuk nu och så, men det hjälper att komma ut i slasket! Man blir mycket gladare, solen värmer faktiskt och det håller på att bli vår!!!! Det blåser en del så klä på dig om du går ut! Iof där inne i stan kanske det är vindstilla, här ute på vischan får man hålla i sig så man inte blåser bort, YEAH RIGHT!!! Som att mina 300 pannor ens skulle kunna rubbas av värsta jävla orkanen!! :(



Stor kryapådig kram från oss!

2009-02-26 @ 10:43:58
Postat av: Nina

Gulle gulle dig gumman!! Ska försöka komma ut idag en stund! Vi kanske kan höras sen....:) Kraaam till dig!!

2009-02-26 @ 10:52:25
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: ulrica

Jag har väntat i tre år på att få innertrappan målad och hallen omtapetserad... känns som jag får vänta tre år till innan det händer ett skit :(.

2009-02-26 @ 10:59:27
URL: http://ulrica.org
Postat av: Sandra

Jag tycker du ska ta det lite lungt! Finns inga måsten när man är mammaledig - bara njuta!



Men småsaker som ska fixas har vi nog alla... och tänk dig oss som nu vill flytta och det finns nån grej i varje rum som MÅSTE fixas innan vi kan sälja huset... Lite panik har jag, och en ganska lat karl... Går inte riktigt ihop!



Den enda som inte kunde bio nästa vecka var Sandra... Ska vi skjuta på det en vecka? Eller hur ofta går dom?

Kram!

2009-02-26 @ 13:18:16
URL: http://agnesochjag.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Den sidan ska jag kolla in!

kramar

2009-02-26 @ 21:23:59
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback