Helgen i bilder!

ZzzzZZZzzz.... åh herregud! Milo vaknade 3 ggr inatt (en bra natt..vi är glada för Milo sover bättre än han gjorde förr fortfarande), lyckades få honom att somna om ända till 8. Själv däckade jag i soffan kl 8 igår kväll. Så jag har sovit... ja det har jag! Jag var helt slut av veckans helt sjuka stress och att stå ute en hel dag och frysa.

Igår stod vi verkligen och frös som hundar, det var nästan läskigt när man började tappa känseln i fingrarna och grejer. Dock så kom jag på en sån jäkla bra grej, vi gick på toaletten och värmde händerna under en varm vattenkran. Guuuuud så skönt det var just då. Det gjorde oss till nya människor och gjorde att vi pallade stå ute från 10 på morgonen till 5 på eftermiddagen trots isande och rå kyla.

För övrigt har det varit en fullspäckad helg!!

I lördags började det med att mina innebandykillar hade match, en trist förlust med 3-4, killarna spelade dock så jäkla bra så vi får vara nöjda ändå! På kvällen sen hade vi lilla julafton hos mamma och pappa. Det var julbord med massa julklappar.













Jag har ALDRIG sett någon bli så glaaaad för en julklapp som Thedde blev för sitt målvaktsställ han fick. Han grät verkligen, han brast ut i total gråt när han fick se paketet han öppnade. Han har tjatat på det där målvaktsstället nu i några månader och jag har iskallt bara sagt att det är för dyrt, inte gett honom några förhoppningar överhuvudtaget. När han sen fick det så troodde han inte sina ögon. Jag har bara sett såna här reaktioner på TV. Lilla hjärtat....





Elliot blev inte så ledsen han heller, han ska få ha en egen hyrhäst över hela julen. LYCKAN VAR TOTAL!!! :)








Syrran fick en Hello Kitty morgonrock av mig. Den är verkligen jättegosig.... sen fick hon ett års prenumeration på en sån blank härlig tidning av mig oxå, bara för att hon är så jäkla duktig o pluggar till fritidspedagog.

Kolla Theddes min här ovan, han gick omkring med det här stället på sig nästan hela kvällen. Sen tog han av sig den och la i ordning den på golvet och satt bara och tittade. Sen gick han och slockna på golvet. Min plutt....




Vi var några fler som slockande.... hmrpf, husbandet skötte kameran denna kvällen! :)


PICS....





Gårdagen tillbringades strax utanför Sala, Sätra Brunn hade sin årliga julmarknad och där stod jag och husbandet. Milo var hos farmor och farfar som oxå kom och hälsade på under dagen. Som sagt, sviiiiiiiiiiiiiinkallt var det men ändå jäkligt trevligt. På det här sättet får man smaka på julen ordentligt. Jag handlade hem rökt regnbågslax och sånt där hårt tunnbröd, det hör väl julen till om nåt!??






Kommentarer
Postat av: Heli

Kul med lilla julafton! Det ska vi ha med min familj i helgen...mamma o pappa kommer upp på torsdag och så Kimmo m familj på fredag. Myyys hela helgen med pulkaåkning och sen värma sig vid öppna spisen :-)

Jag ska verkligen ta och beställa lite mer grejer av dig efter nyår. Sugen på en sån där stjärna med ord på och så nån mer tavla!!

Kram kram

2009-12-14 @ 14:42:36
Postat av: Jenny-Elliots Mamma

Hallå där! Har följt din blogg ett tag och tycker du skriver om roliga saker och gör extremt fina grejer;)! Du verkar vara en skön och intressant person!

2009-12-14 @ 20:16:24
URL: http://elliotentotten.blogg.se/
Postat av: pezze

jösses.. firar ni redan jul nu?!?!?

finns det ngn orsak te att ni firar nu o inte vid julafton?!?! :O

Postat av: Nina

Heli: Du är sååå välkommen!! Vad mysigt att familjen kommer upp... KRAMAR



Jenny: TACK, vad snällt av dig!! KRAM



Pezze: Jaa, min mamma & pappa åker upp till Norrland över julafton därav den lilla julaftonen! KRAM

2009-12-15 @ 06:40:31
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: pezze

jaha.. :O

nu hajar jag... :)

oki skoj o fria två julaftonar.. :)

det skulel jag uppskatta :)

Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback