Problemet med att få en riktigt BRA bild! :)

Jag skulle vilja få en toppenbild på mina barn. En toppenbild där dom sitter alla tre, samtidigt och kanske inte är så beredda på att vara med på bild utan att dom kanske sitter och tittar på TV eller på golvet allihop. En svartvit fin bild som jag sen ska ha på en canvasduk och smälla upp på vår stora vägg här hemma.

Till problemet...

Milo får man en hel del bra bilder på. Han är gärna med och skrattar lite sött, problemet är väl att han rör sig ganska så mycket. De flesta bilder blir lite suddiga för att han hela tiden är i farten. Dock så har jag lyckats några gånger så helt omöjligt är det inte, bara man tar en sådär 500 bilder så borde några utav dom bli fina, stilla och skarpa.


En groggy min...





"Ahaa... nu tar hon en bild så då blundar jag..."





"Ahaaa...nu tar hon bild så då kollar jag bort!"







Elliot poserar gärna på bild. Tittar man i hans mobil så finns det säkert 200 bilder på honom i olika poser. Han har kanske svårt att se normal ut utan han kör sin fjortismin eller så ska man stå snett med huvudet eller kanske med ett par solbrillor på. Men med på bild kommer han säkert vara....


Fjoooortis...





Bara en liten pose med mamma, jag tror han har lärt sig av mig! ;)






Söööööt!!!





Thedde. Nu till det svåraste problemet. Här får man böna och be. Här får man ta bilden utan att han ser (ganska svårt dåra om man vill få ansiktet med)! Jag har t.o.m blivit arg och sagt att jag MÅSTE få ta bilder som vi kan titta på när vi blir äldre.


Såhär är det oftast....(slarvat med klippandet av naglarna ser jag... ;))





"Men morsaaaaaaaaaaaaaaaaan...för faaaaaaaaaaan, neeeeeeeej!"





Sen lyckas jag ibland, å då blir det så hiiiiiiiiiiiimla bra!!!





Jag fortsätter knäppa, snart borde det ändå bara säga KLICK och bli nåt riktigt bra!!! :)





Kommentarer
Postat av: Ulrica

Grattis!! Du har precis vunnit en gratis fotosession :).

Skämt åsido, hojta till om du vill ha "hjälp" med att plåta kidsen.



Kram Ulrica

2009-12-10 @ 08:54:09
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Hahaha.... vad söt du är Ulrica! Ja märker jag att det verkar omöjligt så får du gärna hjälpa mig! :)



KRAM

2009-12-10 @ 09:29:24
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Sussa

Hahaha!! Jag har givit upp hoppet helt o hållet om att båda ens kan hamna på ett o samma kort.. E den ena på bra foto humör så är det just vid det tillfället raka motsatsen för den andra osv ;)

Man kanske iofs kan använda sig av phptoshop, ta en kanon bild på var o en, sen gör man helt enkelt om det till EN BILD!!

Men man kanske inte ska ge upp??!! Jag ska ta efter din positiva inställning ;)

2009-12-10 @ 12:48:12
URL: http://gangstar.blogg.se/
Postat av: Nina

Susanne: Ja men photoshop var en idé... men det är ju just det. Det skkulle ju vara så kul om man fick till den där "PANG" bilden som man blev nöjd med. Ja ja... man får sätta dom på golvet och inte släppa dom nånstans förrän man har bilden. Blir dom hungriga får dom inte äta förrän det blir en bra bild! :D

2009-12-11 @ 11:24:50
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: A

Hihihi! Känner igen "problemet".

Dotter, 14, blir alltid bra på bild även om hon försöker göra grimaser :D, och precis som din son så tar hon bilder på sig själv "en masse".

Sonen, 3½, sätter upp handen och skriker "jag vill inte", men han tycker det är jättekul att se kort på sig själv. En ekvation som han ännu inte fattat att den inte går ihop. :)

Men i somras fick jag till en bild på dem tillsammans när de låg och myste tillsammans på en solsäng. Bilden är numera förstorad och hänger i vardagsrummet. (den skymtas till höger på bilden när jag visar v-rummet "efter", bilden med tv-möbeln). :)



Lycka till med fotandet!

2009-12-11 @ 13:49:08
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback