Var det sommarens sista dopp?

Godmorgon på er.....Milobebis drog på ett litet hot i morse. Han vaknade 04.20!!!!!! Alltså, inte ens halv 5 utan tjugo över 4. På riktigt så känns det som man är bakis när man behöver vakna den tiden, huvudet bultar, ögonen är så grusiga så man ser småtomtar, humöret är inte det bästa. Det bästa med det här, denna gång  ska sägas, var att det endast var ett hot. Han strula lite men nöjde sig tillslut med en ny blöja och en skvätt välling.
Ni vet att han vaknar ju fortfarande på nätterna, och då kan det kännas JÄVLIGT tungt när han DESSUTOM väljer att vakna tjugo över 4! MEN, som sagt, han somnade om och så fick vi lyxa till det ända till 20 över 7! WIIIHOOOO!!! Underbart....

Vi var ju och grillade och mös till det i måndags. Jag tror verkligen att det kan ha varit grabbarnas sista dopp för den här sommaren, och vad som är ÄN mer IRONISKT är att vi i måndags äntligen fick fart på vår pool! Ja men det var ju skitabra nu när det blev svinkallt. Flera tusen liter vatten sväljer den jäveln oxå, och så ska man bara hälla ut skiten då eller vadå?



Det var, tyckte jag, sviiiinkallt i vattnet. Jag hajar fan inte att man var sådär när man var liten. MAn badade i 16 gradigt vatten och tyckte det var skönt efter en stund. TÄNK? Nu måste man ha närmare 30 grader innan man badar och ändå så kippar man efter luft när man kliver i. Tycker att det blir värre och värre hela tiden oxå.

Nu ska jag göra frukost till alla mina 14 ungar ;)

Kommentarer
Postat av: Svägerskorna's Viktkrig

Snygg design du har på din blogg! :) Allt väl?



Kram Erika

2009-08-12 @ 09:55:50
URL: http://svagerskorna.blogg.se/
Postat av: Fru P

Samma här! Är värsta badkrukan nu o om jag ska bada så MÅSTE jag hoppa bomben i... kan absolut inte gå i från en strandkant. Då blir det aldrig något dopp. Värsta kärringen har man blivit :-)

2009-08-12 @ 10:04:47
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: mia

haha fnittrar här....(förlåt nina ..jag tar igen nästan 3 mån utan internet och du roar mig så förbannat för att du är så ärlig och beskriver livet som det är ....plus att du ger mig hopp om att det finns liv efter skilsmässa...)



Jag känner också den här badfobin... havet 10 minuter från hemma men usch nej ...va kallt..sandigt...jobbigt..haha..ungarna studsar runt ...akta vågorna!! vad hände som sagt med att slänga sig i sjön 17 grader?? xxx

2009-08-16 @ 12:36:13
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback