Madonna i Göteborg!

Vi hade en supersnabb och skön helg i Göteborg. Husbandet och jag på tu man hand, vi njöt i fulla drag. Milobebis hade de bra hos farmor och farfar så vi kunde koppla av på riktigt. Husbandet kastade sig på sängen på hotellet och tog en bärs direkt när vi kom ner. Ett helt OK hotell, mycket mer än så var det inte. Som ni ser nedan blev lunchen en sån påse lite snacks, konstigt nog så funkade de bara fint med min mage även fast jag precis varit magsjuk. Måste ha varit mammas dunderkur jag fick innan jag åkte!









Vi satt på läktaren, helt OK platser. Jag såg ALLT, det är väldigt sällan man gör det när man är 2 äpplen hög! SNARK! Men ikväll såg jag verklgien ALLT....sen att Madonna såg ut som en liten korv där nere va en helt annan femma!






Sjuuuuuuukt mycket folk! MY GOD, det var helt otroligt.

Innan konserten var men så jäkla taggad, lite salongis och TOKPIGG, efter var vi urlakade, bakis och jättetrötta, det blev hem till hotellet och sova. Jag fick den hårda sängen, husbandet den mjuka. Vaknade och var domnad totalt...en timme efter frukost fick jag sova i den mjuka, det var ju snällt av husbandet. :)



Under konserten gjorde hon en hyllning till Michael Jackson, en kille dansade och ett litet medley spelades upp. Reaktionen från publiken var helt ENORM! Mina tårar rann och håren på mina armar stod rakt upp! Vilken känsla. Det känns ju som att Michael Jackson och Madonna hela tiden stått paralellt i sina karriärer, han KING OF POP och hon typ queen of pop. Därför kändes det fint på nåt sätt, fint av henne.....

På vägen hem igår, som var allt annat än rolig, hände de så mycket hemskt på! Först satt vi i kö och väntade för att en olycka hade skett. Bärgningen tog lång tid och till slut så skulle vi få börja åka. PANG säger det 4 meter utanför vårt bilfönster, 2 lastbilar krockar, den ena lastbilen kör in i den framför och väjer sedan ner sin lastbil i diket. Husbandet rusar in till förare 2 och Sarah (som åkte med oss) till förare 1 som blev påkörd. Han hade ont i nacken och var svårt chockad, den unga killen som körde in i lastbilen framför var oxå chockad och skakade. Orsaken till detta var en polisbil som stod mitt i vägbanan och hindrade trafiken som faktiskt flöt i ena körbanan. Vi var redan irriterade på de 2 unga tjejpoliserna som stod så jävla dumt till! Inte konstigt alls att det hände.... tur att ingen skadades allvarligt. När vi sen försökte få dom att ringa ambulans till förare 1 så svarade dom inte ens när vi frågade om de ringt, allmänt otrevliga och så jäkla rookiebrudar!! Tacka vet jag poliser med lite erfarenhet, nybörjare verkar inte klara av situationerna när det behövs.




Efter 7 timmar var vi äntligen hemma hos vår bebis! SOM VI HAR LÄNGTAT, det är alltid tufft att vara ifrån såhrä första gången men det gick faktiskt bra. Det räcker att man ringer och hör att allt går jättebra och man hör honom där i bakgrunden jollrandes. Vi njöt oxå, det måste man lära sig att göra när man är ifrån, lära sig ladda batterierna. Som att gå upp på hotellet efteråt och lägga sig och vila, slumra en timme. Vi är INTE bortskämda med sånt nu...

Jahapp, idag kommer stora grabbarna, dom var här igår kväll. Man vill ju gärna samla hela familjen när man varit borta såhär. Nu ska jag glo på TV, Milobebis sover och jag och husbandet har en slappardag. Ok, inte helt... jag tvättar faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Fru P

Jag ryser också av din beskrivning. Hyllningen där. Åh va härligt.



Ni verkar ha haft det underbart. I unn you big time!

2009-08-10 @ 14:40:19
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Ush för kaoset på vägen hem... men skönt att det mesta gick bra iaf!

kramar

2009-08-10 @ 17:02:13
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Mattias

Härligt att vara iväg på en sån där stor konsert och att få vara lite barnfri nån gång ibland även om jag förstår er längtan!

2009-08-11 @ 10:39:02
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback