BAD HAIRDAY och så mycket mer skit.....




Precis som bilden här ovan visar känner jag mig!

Idag är det bröllop, husbandets kompis som han spelat ihop med gifter sig. Vi har haft jordens strul med barnvakt... Det är ju så, allting hamnar ju alltid i samma månad. Tänk om att roligt kunde fördelas på ett helt år istället för på en kort period. Dels så känns det lite sådär att ha barnvakt IGEN sen vill man faktiskt inte "besvära" folk. Låter konstigt eftersom dessa människor som passar våra barn GÄRNA gör det men i alla fall. Strulet med barnvakt har nog mest legat hos oss själva, ett tag tänkte jag nästan så att jag skulle stanna hemma och husbandet skulle gå själv. Men se det ville han inte, jag förstår honom. Vi har helt enektl inte velat fråga nån.... men igår så ringde vi svärisarna och dom kommer hit och tar ungarna medan vi är borta.

Aja, DESSUTOM.... så har jag ingen kul period nu! Känner ni igen er?

BAD HAIRDAY:
Man känner sig ful, fet, trött och håret vill ingenting. Håret lägger sig stripigt och bara inte vill nånting. Nån jäkla hårtofs står åt ett håll och fast man har rent hår ser det ut som man inte tvättat det på flera dagar, dessutom så blir det spikrakt på 2 sekunder efter man gjort sig ansträngningen att locka det. 

UGLY DAY:
Hur man än sminkar sig som man brukar så slutar det att man ser ut som nån billig prostituerad på nån bakgata i Holland. Det är bara de höga stövlarna och stay-ups som fattas. Man kladdar och smetar och försöker få till det och det hela slutar med nån slags tvättbjörnsliknande make-up. Till slut är man så trött på skiten som man ger fan i´t och drar ett fett lager med rouge istället och påsk-kärringen har fått en väldigt tidig start!

FAT DAY:
Do i need to say more? Alltså... hur många gånger har man inte svettas ögona ur sina ögonhålor när man provat plagg efter plagg. Vandrat till spegeln och sett att "Nähäpp, jag hade inte tappat 7 kilo på vägen hit från garderoben den här gången heller!!" Allt sitter som ett korvskinn, det väller här, det skär in där och den där klänningen som faktiskt var lite stor förut (för flera månader sen) kan man inte ens knäppa. Är det nånstans man kan få sig en sån jäkla känga i självförtroendet så är det i garderoben. Ja, alltså när man provar kläder. Jag har, inte alltför sällan, fått tårar i ögonen när det varit dax för att försöka göra sig lite fin. Ett tält har känts som det enda raka att ta på sig eller helt enkelt skita i hela festligheten! Jag har vart så URSINNIG och så LEDSEN många gånger.... så frågan är hur det ska gå idag!? Bröllop med 15 kilos övervikt är inte kul. NEJ, idag känns det kasst. Hur fan ska jag få ihop det. Husbandet provade sin kostym igår och han var så SJUKT SNYGG i den!
Undra om STATOIL har 2 manstält?? Eller...det kanske inte räcker med ett sånt? SUCK!!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Å gumman vad jag känner igen mig i allt det där jst nu.

Ska också ivä ikväll, sjuttioårsfest på jockes släktsida och med en massa folk jag aldrig träffat förut. Bara det är ju lite nervöst och inte blir det bättre av att man känner sig som en stor, fet, ful flodko med stripigt, äckligt hår och stora påsar under ögonen. Allt i garderoben känns som sagt som korvskinn, kort och tajt och man vill helst av allt dra ett stort, tjock lakan över sig.



Kanske låter vi aningens negativa men vad ska man göra när det är så här man känner sig?!



Nu är det ju oftast så att det bara är en själv som tyckr så här om sig själv. Folke skakar på huvudet och tycker man inte är klok som säger såna här saker... Eller hur?!



Jag är säer på att du kommer vara jättefin ikväll och få till det med kläder, hår och smink lika fint som du alltid verkar få det. Det strålar om dig på bilderna du lägger ut och du ser tokfräsch ut. Om jag får låna lite av din utstrålning till ikväll så skulle jag blkir nöjd!:-)



Puss o Kram gumman o ha nu en toppenkväll.

Drick ett par glas vin och spegla dig, man är ju alltid snyggare då liksom!;-)

2009-08-15 @ 09:25:35
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Pangis

Såna dagar brukar jag kalla PMS.. Ha en kul kväll nu..du är aldrig ful eller fet och ditt hår är perfekt!! Om du inte tycker det så fråga ditt husband! Kram

2009-08-15 @ 11:26:56
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Carin

tur du har övervikt i karsima!!!! sötis!

2009-08-16 @ 08:42:23
URL: http://tatan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Såna där dagar e inte roliga men du ska inte va orolig för det du känner på insidan ser inte vi på utsidan,du e vacker som du är Nina och jag hoppas du kom iväg igår och fick en fabulous kväll!

/garbis

2009-08-16 @ 09:50:33
Postat av: Mia

Heeej Nina! Känner igen som vanligt här =) . Måste bara titta in och säga hej..har inte haft internet på 3 månader nästan !!! snacka om bortkopplad! Så det känns som att komma in och läsa om gamla vänner eller nåt fast jag inte känner er, konstigt...=)

Måste bara berätta om dina tavlor och min mamma...

Jag flyttade till England 2 dagar innan mors dag och min mamma var så ledsen för det. Att ta ungar och allt ifrån henne... Så jag hade beställt tavlor från dig i morsdagspresent "en mamma torkar tårar via telefonen" ....åååh..det är så sant.

Jag visste inte om de skulle hinna komma innan adressanmälan men så kom ditt fina paket på fredagen. Jag satt det i köket och när mamma kom för att hjälpa packa så såg hon det och trodde det var från min moster som också är en konstnärs-själ... men jag berättade om dig som jag funnit på nätet, och sa att det var till henne.



Tårarna som kom när hon öppnade paketet och fick se dina tavlor får mig fortfarande att bli snyftig.. Gud va fina dom var och så perfekt till morsdagspresent. Tröstande därför telefonen finns alltid och många tårar torkas ju genom telefonsamtal..!! Även för mammas mamma som bor långt bort.



Ville bara berätta hur fint det blev! Och jag blev glatt överraskad över hur söta tavlorna är, snygga och ser orginella ut. Jag vet att min mamma satt dom i hennes vita extrarum där dom passar perfekt.



Så kul också att komma tillbaka till din blogg som är lite som en mysig tidning eller nåt (du får till det hela på ett mycket trevligt sätt)



Tack iallafall Nina för tavlorna och för ditt roliga sätt att bjussa på dig själv i livet...och shit vad häftigt med Madonnakonserten.



All happiness till dig och familjen xxx



nu kan jag äntligen surfa igen och titta in här och känna mig uppkopplad till världen =) Kraaaaam.x

2009-08-16 @ 10:55:38
Postat av: Nina

Här blir man rörd som vanligt, ni säger så mycket fint till mig så jag blir alldeles varm!



Alex: tack snälla hjärtat, det värmer ska du veta!!!



Pangis: Det konstiga är att jag inte har PMS...man kanske har PMS månaden runt nu, suck! :)



Garibs: Ja kom iväg, och det var helt OK. Men jag kände mig allt annat än fin...



Mia: Vad hääärligt du har skrivit! Jättekul att du delade med dig av berättelsen med tavlorna...tänkte jag skulle dela med mig av den berättelse på hemsidan! Tack snälla du.... och vad roligt att du är tillbaka!



KRAM TILL ER ALLA!!!



2009-08-17 @ 12:04:47
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback