Ungar, trött och oljemålningar som torkar i 120 år!

Hörrni....

...kan ni nångång känna att man  bara är så totalt slut så man typ stirrar framför sig, orkar inte le, orkar inte prata, orkar ingenting. Just nu känner jag precis så.

Vi håller på att försöka få Milobebis att SOVA mer på nätterna. NI som följt min blogg ett tag vet ju exakt hur vi kämpat med han och hans sömn nu sedan han föddes. Grejen är att när dom är runt 8 månader så händer mycket med deras utveckling, detta påverkar sömnen i form av massor med drömmar. Dessutom så sover en 8 månaders ca: 14-16 timmar per dygn. Ca: 5 av dom timmarna (ibland mer) sover Milobebis under dagen. På tok för mycket med andra ord. Så nu är mission: MILOBEBIS SOVA HELA NATTEN igång igen. Husbandet har semester och vi kan hjälpas åt att kämpa med att hålla Milobebis vaken. Han är vanligtvis vaken 2 timmar i sträck dagtid, kvällstid ca 3-4 timmar. Nu kör vi drygt 3 timmar dagtid och ca: 4-5 kvällstid. Borta är alltså 4 sovpass per dag till endast 2. Idag har han såklart varit gnällig och trött, vi väntar spänt med att se hur kvällen/natten blir. Han har precis somnat för natten nu, jättetrött.

Så nu är jag trött som helvetet själv, fy fan... det tar på en att hela tiden underhålla en 8 månaders bebis och hålla honom någorlunda glad. Nu hoppas jag det kommer nånting gott av det hela, att Milobebis får sköna långa nätter med massa sömn. Och vi med!

Idag hade vi mammaträff, så jäkla coolt med ungar som fladdrar överallt medans vi morsor sitter och snackar skit.

Eftersom det var lite att stå i med Milo så har jag ändå lyckats få lite fina bilder på honom....






En härlig dag....

Husbandet är färdig med fodrena runt fönstren nu oxå. Han har vart så duktig min gubbe. Han fick några timmar "off" idag från unge och kärring och vips så blev det klart.

Just ja, jag har gjort min första oljemålning idag, jag har jobbaat med acrylfärg förut och visste inte att det kunde ta upp till 2-3 veckor innan en oljefärg torkar. Vi var i väg en sväng efter jag hade målat färdigt och trodde den skulle vara torr när vi kom hem, JOOO TJEEEEEEEEEENA!!
På nätet läste jag 120 år för att få den RIKTIGT TORR! OOOOKEEEEEEEEEEJ, 120 år... kul och köpa tavlor nu som man vet att man aldrig kan se torr.

Aja, här är den i alla fall.... jag kallar den för "BACK OF AN ANGEL" och det är en ångestfylld, tung ängel som äntligen öppnat sitt innersta. Jag har knarkat lite igen tror ni... men det är bara mitt vanliga hasch-och-pop innersta som snackar, jag är ju sådär läskigt konstnärlig ibland. Då ger det utlopp för såna här saker.






Kommentarer
Postat av: Alexandra

Mäh, hallå där... du har verkligen talang för det mesta du! Skitsnygg målning! Kanske man ska anlita dig för att få ihop min tatuering jag vill ha, massa idéer har jag men skulle jag börja teckna ihop dom skulle det sluta me streckgubbe;-)



Å bilderna på Milo, gud så söt han är den lilla krabaten! Söt som socker!



Hoppas du får sova inatt gumman!

Natti Natti

2009-08-05 @ 23:12:38
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback