TV-höst!




Eftersom då jag och husbandet tydligen varit det mest puckade personer i mellansverige har vi tagit fel stång på IKEA. Ja, jag pratar om en skena i taket där jag ska ha ett draperi hänga, en utav skenorna är HELT FEL. Snacka om irriterad man blir när man riggat borr, skruvdragare, skruvar och hela jävla konkarongen så fattas det delar.... SNAAAAAAAAAAAARK!!! Men, vi ska hämta Thedde från sitt målvaktsläger idag och då får vi ta IKEA Barkarby på vägen.

I alla fall så avstannade ju projektet lite dåra....

...så då kom jag att tänka på bra TV-program! Nu när hösten närmar sig med stormfart så kommer vi snart sitta och kura i våra soffor framför våra favvoprogram!

Här är några:

2 brittiska JÄKLIGT SKÖNA damer som vågar säga som det är till sina stackars offer. När dom tar på sig de kläder de brukar använda så hör man fraser som "Oh my god, that was the worst sweater i´ve ever seen" eller " That was absolutely awful on you" med bred brittisk accent! SVINCOOLA damer tycker jag....  och ett riktigt underhållande program just för att de är så ärliga och samtidigt besitter 2 stora varma hjärtan!




Egentligen är jag lite sur på det här programmet eftersom husbandet ju var en kandidat ett tag. MEN, det ville sig inte eftersom de valde andra före honom. Det hade vart skitkul att få se husbandet spöa skiten ur dom men dom var väl rädda att förlora! :) NO HARD FEELINGS, jag diggar programmet och kommer sitta spikad när det är dax!!




LÄNGTAR!!!! Do i need to say moore??? Dock så kommer Bree´s son att sluta i serien för att gästspela nångång då och då, han vill vidare i sin karriär!


Sen har jag en sak att bekänna, vet inte om jag ska skämmas över det men vet ni vilket program jag bara ÄÄÄLSKAAR just nu?!




Ikväll kl. 20.00 är det sista programmet. Då ska man få se ett omgjort båthus som såg ut att bli sååå läckert! Missa inte det!! :) Jag diggar Ernst jag, jag tycker han är skitmysig. Vad jag har förstått så är det många som INTE gillar honom, men hur kan man låta bli? Kan tänka mig att medelålders och lite äldre sitter och blir lite smygkåta på honom oxå...han är ju faktiskt lite sexig juh!! :) :) :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Harkel jag e medeleålders och...nä skojjja bá ;)

jag gillar oxå Ernst o sitter klistrad han e ju så jäkla bra på att hitta det bästa ju!

/Garbis

2009-08-13 @ 13:52:00
Postat av: Carin

Äntligen en som erkänner ERNST-känslor..haha Jag diggar faktiskt honom, han arbetar mkt med sinnena och berör med sitt tänk, inte så monomtomt tråkig o förutsägbar som många är. Folk vågar inte vara djupa, men det gör han. Jag gillar också honom.. Ska se om jag hinner se honom har städdag här, eller rättare sagt städkväll.. ciao

2009-08-13 @ 17:18:16
URL: http://tatan.blogg.se/
Postat av: Fru P

Det är du, min Äldsta o alla tanter som gillar Ernst :-)



Psssst. Bara för att jag varit tvungen att utstå alla hans somma-program med Äldsta så skall jag erkänna att jag också börjar tycka han e bra... men säg inte det till någon.

2009-08-14 @ 12:42:58
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: mia

åååh tack för tv =) jag tittar på Gordon Ramsey, Russel Brown, Eastenders, Come dine with me etc.. om du gillar engelska program så beställ BBC ś program om ni inte redan har det =)

2009-08-16 @ 11:56:42
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback