Spelar ni på någonting??

Det gick väl sådär för VIMMELMAMMAN, det VAR tyvärr metastaser de dom hittade i hennes lever. Men som hennes läkare "Bengan" sa så kan det vara så att hon är botad nu iom att de opererat bort den biten av levern som var attackerad av dessa metastaser. Vi HOPPAS OCH BER för det! Jag tänker väldigt mycket på henne. Tänk vad konstigt, jag känner henne inte ens, det är bloggens värld det!

Jahapp, det är fredag och den här veckan har väl varit skummast i stan. Sjukdom efter sjukdom har avlösts, husbandet har jobbat 1 dag denna veckan. SÅDÄR bra för ekonomin men sjukdomar lyssnar inte på ekonomi.

Jag och husbandet har börjat fundera på att börja tippa. Vad tror ni om det? Jag känner att man ju fasen inte kan sitta och drömma om miljonerna och tro att det kommer en kappsäck med miljoner och knackar på dörren. NEJ, det gör det inte även om det skulle sitta fetfint. "Knack-knack".... o så fladdrar det in tusenlappar. Skulle inte tro det.

Frågan är nudå? Var bör man lägga sina pengar på? Vad ska man satsa på? Vi snackar ju inte mycket pengar här nu utan typ en symbolisk summa, bara man är med ju. Så man är med i matchen. Är det lotto, hästar, keno eller  vad man ska satsa på?

Spelar ni på någonting?


Kommentarer
Postat av: Agnieszka

Oj jättesvår fråga det där... lägg kanske en liten slant på alla dem grejjerna du nämnde... så har man ju lite större chans att vinna oxå=)

kramar

2009-04-17 @ 08:15:43
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Nina

Jaaa... det finns ju sån lördagsgodis påse man kan köpa! :) Brat tips A!!

2009-04-17 @ 08:17:57
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Åsa Thiger

Jag spelar bingo på nätet i mobilen när jag sitter på läktaren på solvalla och håller tummar och tår på att hästfan "Runningfast" ska springa in flera tusen åt mig så att jag sen kan slänga in en full kupong med joker å allt på lotto! Brukar varva det med Keeiino, de är ju så goa dom där gottlänningarna med sin härliga dialekt! Ett plus är ju att det kan man spela vaje dag! Det är viktigt att varva spelandet då jag strängt följer "Spela lagom". Fast ärligt talat så är nog triss roligast! ;)



Nej vad jag fular mig, jag har faktiskt tänkt att slänga in nån rad på lotto eller så men det blir ju aldrig av och sen sitter man och gnäller över att man aldrig vinner...Que!!!!???





Hmmm, kanske borde testa snart.... Money, money...

Skulle ju va nice och dryga ut fp som inte är jättefet!!! Men det är ju JAG å andra sidan, bitterhäxa! :(

2009-04-17 @ 10:45:40
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Mattias

Tippade mycket förr på oddset, stryktips och sånt men har lagt ner helt nu. Du har helt rätt i att man ju inte kan gå omkring och drömma utan att ens försöka men har svårt att tro att jag skulle vinna nåt stort nån gång...... :( Hade jag mer disiplin skulle jag fortsätta spela odds och gå in för det rejält för att utöka månadskassan lite varje månad men för de flesta blir det minus i slutändan ändå...

2009-04-17 @ 14:21:34
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Åsa: Ett tag trodde jag på dig, hhaha... tänkte att herregud, hur har jag missat att hon spelar på det där sättet! Hahaha... du e rolig din lilla bitterhäxa, haha. Vi kanske skulle börja samtippa? :)



Mattias: Jag har en killkompis som var jätteduktig just på oddset, han kammade i snitt hem en månadslön på det. VA? De e ju helt otroligt, så han gick ett tag omkring med runt 200 000 på banken i bara vinster. Han såg alltid till att det fanns runt 200 000 på banken oxå. AVIS... men oddset, då måste man väl va jäkligt insatt i fotboll va? Jamen DET kanske ska bli min nya nisch, starta tipslördag med tjejerna. BAYERN BÄRS o RAKADE BRUDAR liksom...

2009-04-18 @ 06:49:41
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback