Tips på MORS DAG present!

Vilket härligt väder det är hörrni, jag bara MÅSTE ut o njuta av det en liten stund idag. Herregud, jag kom på att jag inte varit utanför dörren sen i måndags, förutom en snabbhandling igår kväll. Det är liksom hemma innanför dessa väggar i 4 långa dagar. Så idag ska jag ge mig ut på stan och ta en fika, en enkel latte blir det. Mitt nya "vill ha"! Här i stan finns inget som hetter Latte Macchiato förstår ni, utan här får man säga enkel Latte. Malliz, du som jobbar på ett fik? Är inte det konstigt?

Jo, jag kom ju på en sak. Den 14:e maj är det morsdag god damn it!!!! Jihoooo... det är då vi morsor får lite presenter! Hääärligt va? Jag har önskat mig ringar från Älskade Barn, det är sååå fint! Sen vill jag ju fylla på min tatuering med barnens namn med MILO såklart! Jag har ju Thedde och Elliot där redan men nu känns den så ofullständig på nåt sätt. Först hade jag tänkt att säta MILO:s namn nån annanstans men det kändes helt muppigt, snacka om och inte vara med i gänget då. 

Kolla så fint!



Ni som inte har några ungar än kan ju skriva in nåt annat kul, som typ sin gubbes namn, sin mammas eller nån kompis man är nära med. Man kan oxå göra så att man skriver nån mening som betyder nånting viktig för en. Sen kan man ju ge bort en ring med sitt eget namn till mamma. Ja, det finns ju 1000 olika saker att göra.

Jag har i alla fall önskat mig det här..... hörde du det husbandet!

ENJOY vädret nu hörrni!

Kommentarer
Postat av: Malla

Fan... Nu blir jag sur..



Varför började jag inte sälja min "barnring" år 2000 när jag gjorde en egen.. Faktiskt, snyggare än de som du visar! Pucko man är!



Pok



Mallasurbralla

2009-04-17 @ 10:58:54
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Nina

Är det sant?? Men fan Malla, ja du hade vart tät som krösus sork idag!! :/ Har du nån bild på ringen??



Puss

2009-04-17 @ 11:03:52
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Fina ringar, kanske skulle önska mig sånna av gubben=)

kramar

2009-04-17 @ 11:13:21
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Mattias

Hmm, kanske ska köpa en sån där åt Tina med Max inskrivet då. Bra tips! Frågan är ju om hon kommer använda den? Hoppas hon inte läser här nu bara... :)



Hmmm, varför är ni tjejer så svåra att köpa presenter till jämfört med oss ;)

2009-04-17 @ 14:05:38
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: mallis in real life

På mitt fik har vi liten eller stor latte. Macchiato latte är ett märkligt påfund. En Macchiato är en espresso med väldigt lite skummad mjölk.



När jag var i London hörde jag en man beställa två macchiato latte och baristan bara garvade åt honom. There is no such thing, svarade han.



Fortsätt beställa latte du. Enkel eller dubbel. Själv har jag hamnat i cappuccino-träsket.



Kanske skulle skaffa en sån där fin ring med kissens namn på. =)



Jättefina. Kram

2009-04-17 @ 19:36:14
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Mattias

hmm, i min almanacka står det att det är morsdag den 31 Maj. Har jag rätt, som jag hoppas, så finns det ju lite extra tid att komma på något att presenta med.

Ett tips är att kika in hos te, kaffe och presentbutiken Aromia.se.

Aromia har satt ihop två presentpaket med tanke på just Mors dag. Presenterna hittar du på:

http://www.aromia.se/produkter/erbjudande.htm#9008



2009-04-22 @ 23:00:28
URL: http://www.aromia.se/erbjudande.htm
Postat av: Johanna ♥

TIPS PÅ MORS DAG PRESENT! Handgraverade smycken.





http://item.blogg.se kan du beställa hem unika, personliga smycken som är designade just för dig. Jag vill erbjuda dig att vara med och bestämma utformandet så att det passar perfekt för dig eller den du vill ge bort det till.

Jag kan med säkerhet säga att ingen har ett exakt likadant smycke som du!



När jag arbetar med mina smycken så har jag en tanke bakom varje. Jag vill göra dem personliga och för speciella tillfällen, som när en liten nyfödd kommer till världen, eller till ett bröllop, födelsedag eller en romantisk kärleksgåva … Jag vill skapa smycken som visar att man hör ihop. Smycken som ger liv.



Mina smycken är ganska enkla och rena i utformningen, men väldigt personliga och vackra. Jag gillar tanken på att se sitt smycke och bli påmind om de viktiga sakerna i livet.



Varmt välkommen att besöka mig, på http://item.blogg.se

/ Johanna

2009-04-29 @ 11:12:32
URL: http://item.blogg.se/
Postat av: Sara

Ring? Kanske hade funkat bättre.. Fast jag är tveksam, shoppade en morsdag-present som jag fick hem idag. Ett namnbricka i en silverkedja från www.butikstylish.se, jag är helt övertygad att mamma kommer bli överväldigad. Smycket var jättefint!!! Dock är mamma en ring-människa så man är ju lite orolig. Skulle det varit bättre med en ring?

2009-05-05 @ 23:31:52
URL: http://www.butikstylish.se
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback